variocustoms Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Haj, mam nadzieję, że spot w KC bo mam blisko ze szpitala na Szpitalnej.
emperorek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 siema robi sie coraz cieplej wiec moze sw jerzego???
Madas Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Haj, mam nadzieję, że spot w KC bo mam blisko ze szpitala na Szpitalnej. spot jest w KC
fantastic Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 :polew:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 11:31_________________________________________________liga niezwyklych dzentelmenow :polew: fantastic - gdzie te foty przyjechały same stare wuje i ciotki z najmłodszą kuzynką 6-cio latką, nadal chcecie foty
Musashi Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Haj, mam nadzieję, że spot w KC bo mam blisko ze szpitala na Szpitalnej. spot jest w KC i niby kto to zauwazy??? spotykamy sie w KC
Piechol Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Haj, mam nadzieję, że spot w KC bo mam blisko ze szpitala na Szpitalnej. spot jest w KC i niby kto to zauwazy??? spotykamy sie w KC ooo, dobrze wiedzieć spadam na małe pokupki i do zoba
Młodzik Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 spotykamy sie w KC[/b][/size] :naughty napisz trochę większą czcionką bo doczytać sie nie mogę
Madas Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 co tam dziewczyny? :naughty: a nic laseczka w mini
nike21 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 co tam dziewczyny? :naughty: a nic laseczka w mini przyjalbym laseczke w MINI :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 moze byc taka [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 14:49_________________________________________________ Cześć, czyli KC? czesc, czyli zgadza sie [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 14:49_________________________________________________Palikot jest dla mnie THE BEST :naughty:
Pepin Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 jak tam klocki. ja sobie wczoraj dalem luz, z dlubaniem, pogoda nie teges byla... klocki czekają .. mam jakąś pastę WURTH czy jakoś tak - z AP ale po południu było już fajnie pojechałem po 17tej na kanał za Złotnikami .. zdemontowałem osłonę do naprawienia - poszukuję nitownicy, odkurzyłem siatkę z dolotu przed filtrem, zdemontowałem czujnik poziomowania i przedmuchałem złącze, wymieniłem filtr pp PS. ciekawe miejsce na mały spocik .. jest duży parking, można zjeść coś z grilla, dla dzieci piaskownica i na kanał wjechać (do połowy) bo dalej już za wysokie krawężniki @Fantastic, wczoraj było otwarcie sezonu nad Maltą ... stado motocyklistów zablokowało mnie na 10-15 minut w przejeździe
fantastic Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 no i masz kuwa zaspałem na spota
Rekomendowane odpowiedzi