Młodzik Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 YELO naprawdę fajna fotka :good: Dzieki życze powodzenia [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 12:27_________________________________________________Witaj SULI
Suli Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Hej chłopaki, widzę, że spota dzisiaj nie macie - a szkoda , bo akurat mam wolne popołudnie w Poznaniu :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 To możesz do Kalisza podskoczyć na jakiegoś spontanicznego spota
Młodzik Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Hej chłopaki, widzę, że spota dzisiaj nie macie - a szkoda , bo akurat mam wolne popołudnie w Poznaniu :gwizdanie: niestety ale następnym razem daj znać wczśniej to coś wymyślimy
Suli Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Średnio po drodze Yelo i do autostrady daleko :gwizdanie: Ale dzięki za zaproszenie [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 12:42_________________________________________________ niestety ale następnym razem daj znać wczśniej to coś wymyślimy Dawałem znać coś koło wtorku, ale nikt nie podjął tematu :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 i do autostrady daleko 45km od A2. Czyli jakieś 20 minut.[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 12:45_________________________________________________ Dawałem znać coś koło wtorku, ale nikt nie podjął tematu :gwizdanie: Pewnie wszyscy byli zajęci poezją :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 12:45_________________________________________________ Dawałem znać coś koło wtorku, ale nikt nie podjął tematu :gwizdanie: Pewnie wszyscy byli zajęci poezją :gwizdanie: tak jak mówisz, bo poezja jest najważniejsza
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Suli bo dużo roboty ze zlotem mieliśmy i nawet telefonu nie miałem do Ciebie .... ale nadrobimy to [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 13:01_________________________________________________cześć Maciuś jak tam wczoraj
Suli Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Pewnie, że nadrobimy :> Myślę, że najbliższą okazją będzie wyjazd do Ingolstadt A propos zlotu - wytłumaczcie mi, dlaczego Klubowicze muszą garować na liście rezerwowej :gwizdanie: ja juz nie pije.. :polew: Też tak wczoraj mówiłem [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 13:47_________________________________________________ (...) nawet telefonu nie miałem do Ciebie (...) Madas mój nr jest w asisstance To tak na przyszłość
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 kto pierwszy ten lepszy nie ma podziałow na Klubowicza czy też Użytkownika ..... spoko Suli i tak pojedziesz .... zapomniałem o tym assistance
Piechol Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 spadam chyba na jakiś spacerek zaraz
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 spadam chyba na jakiś spacerek zaraz pewnie na malte
Piechol Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 spadam chyba na jakiś spacerek zaraz pewnie na malte chyba nad Warte dzisiaj, może jakiś piknik odpitole
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 oooo to pięknie ...ja też gdzieś dzisiaj na spacer wybędę
Pepin Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 kto pierwszy ten lepszy nie ma podziałow na Klubowicza czy też Użytkownika ..... spoko Suli i tak pojedziesz .... zapomniałem o tym assistance albo u mnie ... kolejny przykład, że jeden wątek o spotach nie jest wystarczający jak za dużo poetów poeci ... może powinien być drugi dla odwiedzających Poznań
Piechol Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 oooo to pięknie ...ja też gdzieś dzisiaj na spacer wybędę a ja wieczorem znów do projektów muszę usiąść, co za shit a tak w ogóle to byłem u Ciebie w Factory dzisiaj, ale nic fajnego nie było
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 oooo to pięknie ...ja też gdzieś dzisiaj na spacer wybędę a ja wieczorem znów do projektów muszę usiąść, co za shit a tak w ogóle to byłem u Ciebie w Factory dzisiaj, ale nic fajnego nie było trzeba było na kawkę wlecieć ....
Piechol Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 oooo to pięknie ...ja też gdzieś dzisiaj na spacer wybędę a ja wieczorem znów do projektów muszę usiąść, co za shit a tak w ogóle to byłem u Ciebie w Factory dzisiaj, ale nic fajnego nie było trzeba było na kawkę wlecieć .... powiem Ci że miałem dzwonić, ale w sumie: to pić mi się nie chciało...
Pepin Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 jakby ktoś chciał kupować Fabię 1.9 TDI 101PS srebrną w Piotrkowie Trybunalskim to niech pyta ... lakier ok jest chyba tylko na tylnej klapie , popękana osłona halogena, nie działająca klima, tarcze dziwnie zardzewiałe jak na przebieg 29kkm, radio po ledwo 30kkm ma już "wyrylane" pokrętło Nieduży komis na Sikorskiego chyba 5 w Piotrkowie Trybunalskim sprzedający po drodze dzwonił i ściemniał, że już inny klient umówiony jest .. spalanie wzrosło mi do średnio 13/100 a tam kupa złomu ... no ale w drodze powrotnej pojechałem przez Łask i na Uniejów i po drodze zjadłem super żeberka
Rekomendowane odpowiedzi