Suli Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 tylko śtuka - plus jedyn odpadł :polew: :polew: :polew: Czemu mnie to nie dziwi :gwizdanie: Nie jesteś może spod znaku skorpiona :naughty:
malutka:) Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 kolega sie wita czy żegna ?? bo ja mówie dobranoc :hi:
Suli Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 (...) myślisz że aż taka franca jestem?? Myślę, że wy Poznanianki po prostu trudne jesteście :decayed:
malutka:) Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 tylko śtuka - plus jedyn odpadł :polew: :polew: :polew: Czemu mnie to nie dziwi :gwizdanie: Nie jesteś może spod znaku skorpiona :naughty: nie!- RYBA jestem!!!
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 nie!- RYBA jestem!!! no to w sam raz Rybki są ugodowe
Musashi Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 statystyki powiadaja, ze zdarzaja sie wpadki jestem zaczarowany...admin działał w tym kierunku ale slyszalem ze cos sie odwraca w tej materii :decayed:
Bart-S Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 W zasadzie to witam Do końca nocnej zmiany jeszcze 4h! Widzę że dzisiaj światło gasi WLKP
malutka:) Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 nie!- RYBA jestem!!! no to w sam raz Rybki są ugodowe na co ?????????????????????????????????
Musashi Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 statystyki powiadaja, ze zdarzaja sie wpadki jestem zaczarowany...admin działał w tym kierunku Ty cały pewnie jesteś jeden wielki CZAR!! a zaczarowany ołówek masz??? dokladnie, ale nie zaczarowany
mcm Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 nie!- RYBA jestem!!! no to w sam raz Rybki są ugodowe na co ????????????????????????????????? na wszystko
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ło w mordeczkę no jest...śtuka pluś jedyn :polew: tylko śtuka - plus jedyn odpadł nie wytrzymał z Tobą psychicznie ?? :naughty: może myślisz że aż taka franca jestem?? a a tam wiem ?? :tongue4: stukasz szybko w klawisze tyle wiem :gwizdanie:
ykk Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 nie!- RYBA jestem!!! no to w sam raz Rybki są ugodowe Chyba smaczne.. :gwizdanie:
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 statystyki powiadaja, ze zdarzaja sie wpadki jestem zaczarowany...admin działał w tym kierunku ale slyszalem ze cos sie odwraca w tej materii :decayed: taaa, teraz to admin ma pod górkę
malutka:) Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ło w mordeczkę no jest...śtuka pluś jedyn :polew: tylko śtuka - plus jedyn odpadł nie wytrzymał z Tobą psychicznie ?? :naughty: może myślisz że aż taka franca jestem?? a a tam wiem ?? :tongue4: stukasz szybko w klawisze tyle wiem :gwizdanie: to dobrze że chociaż coś wiesz
Musashi Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Czar szedł w Pozia a trafił w raggamana :polew: :polew: :polew: :polew: a Poziu lustro w reku 3mał? czy strzelajacy nie trafił?
Suli Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Czar szedł w Pozia a trafił w raggamana :polew: :polew: :polew: :polew: a Poziu lustro w reku 3mał? czy strzelajacy nie trafił? Zakłócił
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 to dobrze że chociaż coś wiesz :tongue4 wierz mi, że profil z NK rozjaśniłby sytuację :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 02:23_________________________________________________ Czar szedł w Pozia a trafił w raggamana :polew: :polew: :polew: :polew: a Poziu lustro w reku 3mał? czy strzelajacy nie trafił? oj trafił...i to w dziesiątkę ragguś trafił :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 to dobrze że chociaż coś wiesz :tongue4 wierz mi, że profil z NK rozjaśniłby sytuację :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: jasne!!! ja już na Twoim byłam!!!
Musashi Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 (...) myślisz że aż taka franca jestem?? Myślę, że wy Poznanianki po prostu trudne jesteście :decayed: interesujacy tacy jestesmy
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 jasne!!! ja już na Twoim byłam!!! widziałaś króliczka ?? z dziewczynką ?? :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi