slaweq Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 spokój mi tu zobacz jak sie boje.... hehe Adaś, ale się z Ciebie wiara nabija :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie:
fantastic Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 spokój mi tu przepraszam Adamie serdecznie :polew: :polew: :decayed: malutka mięczak :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 20:57_________________________________________________ spokój mi tu zobacz jak sie boje.... hehe Adaś, ale się z Ciebie wiara nabija :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: Sławek krążą lewe opinie że madasa to nawet madasowa nie lubi a co dopiero my co je kufa - cytować nie umiem czy jak
malutka:) Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 spokój mi tu przepraszam Adamie serdecznie :polew: :polew: :decayed: malutka mięczak :gwizdanie: ale nie ja to napisałam !!!!!!! Jak to sie stało????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fantastic Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 spokój mi tu przepraszam Adamie serdecznie :polew: :polew: :decayed: malutka mięczak :gwizdanie: ale nie ja to napisałam !!!!!!! Jak to sie stało????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Malutka jaki piękny cytat :polew:
malutka:) Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 spokój mi tu przepraszam Adamie serdecznie :polew: :polew: :decayed: malutka mięczak :gwizdanie: ale nie ja to napisałam !!!!!!! Jak to sie stało????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Malutka jaki piękny cytat :polew: qrfa bo Cie przeciągne zara przez ten komputer !!!!! nie pomyliłeś sie nigdy??
fantastic Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 czary mary hokus-pokus - no też pisałem że coś mi nie wychodzi, przeczytaj wyżej coś mła sie zdaje że madas maczał tam palce, kto ma fiolet ten ma władzę co ja bym dał żeby byc fioletowym
slaweq Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 spokój mi tu przepraszam Adamie serdecznie :polew: :polew: :decayed: malutka mięczak :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 20:57_________________________________________________ spokój mi tu zobacz jak sie boje.... hehe Adaś, ale się z Ciebie wiara nabija :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: :polew: :polew: [br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 21:05_________________________________________________Kufa ja tez cytowac nie umie :gwizdanie: NAUCZ SIĘ CYTOWAĆ
kuredu Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 :evil: ale kuredu jest fajny chłopak dzieki
fantastic Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 spokój mi tu przepraszam Adamie serdecznie :polew: :polew: :decayed: malutka mięczak :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 20:57_________________________________________________ spokój mi tu zobacz jak sie boje.... hehe Adaś, ale się z Ciebie wiara nabija :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: Sławek krążą lewe opinie że madasa to nawet madasowa nie lubi a co dopiero my co je kufa - cytować nie umiem czy jak :polew: :polew: [br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 21:05_________________________________________________Kufa ja tez cytowac nie umie :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 21:07_________________________________________________ :evil: ale kuredu jest fajny chłopak dzieki :polew: :decayed: [br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 21:07_________________________________________________ale kaszan sie robi :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Sławek oddawaj cytat bo Ci walne konusie Ja go nie zabrałem To pewnie wina Madasa bo tu cos kombinuje :evil: ooooo i jeszcze Kuredu mnie od konusów wyzywa :evil:
malutka:) Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 ejjjjjj !! co jest grane ??? który tam taki fajny jest co ?? :naughty: [br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 21:08_________________________________________________ Madas -czy Ty se myślisz że mnie matka gapami pasła ????????? Wiem że to Twoja robota-natychmiast mi sie uspokój !!!!!!!
variocustoms Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Widzę, że poezja idzie jak krew z nosa[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 22:17_________________________________________________Wszyscy na wakacjach i pewnie netu nie mają :mysli: [br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 22:49_________________________________________________BTW kogo jest profil spoty poznańskie na naszej klasie ew. kto go stworzył ? bo mam na liście znajomych a nie mam zaproszenia i takowego też nie wysyłałem.
variocustoms Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Madas co jest grane ? nikogo nie ma na forum
Adas Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 co jest wiedzminy [br]Dopisany: 19 Lipiec 2009, 02:12_________________________________________________Nikus tylko bez szydery co do godziny
blind1 Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 dobly [br]Dopisany: 19 Lipiec 2009, 07:52_________________________________________________ale mnie leb na....... , chyba pilem wczoraj :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi