Patrykbor Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 przy moich nerwach teraz wskazane takie środki na rozluźnienie [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 22:30_________________________________________________raz na jakiś czas se pozwolę
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 przy moich nerwach teraz wskazane takie środki na rozluźnienie [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 22:30_________________________________________________raz na jakiś czas se pozwolę w sumie tak ...czasem trzeba
Patrykbor Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 i jak mija wieczór? poetycko? Wszyscy poszli oglądać "Romeo musi umrzeć "
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 i jak mija wieczór? poetycko? TVN :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 i jak mija wieczór? poetycko? TVN :gwizdanie: wlasnie poeci i romantycy
Pepin Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 można oglądać, pić żołądkową i jeszcze popracować zdalnie ... PS. dzisiaj, jutro remontują mi kibelki w pracy więc pracuję z domq ... jakby kto chciał jutro na Piątkowie herbatke wypić to zapraszam
Patrykbor Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 można oglądać, pić żołądkową i jeszcze popracować zdalnie ... PS. dzisiaj, jutro remontują mi kibelki w pracy więc pracuję z domq ... jakby kto chciał jutro na Piątkowie herbatke wypić to zapraszam popracować zdalnie ? :mysli:
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dzisiaj, jutro remontują mi kibelki w pracy więc pracuję z domq ... jakby kto chciał jutro na Piątkowie herbatke wypić to zapraszam a ile osób może wpaść
Patrykbor Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dobra ja spadam sie poprzytulać do kiedyś tam
waarren Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Siema chłopaki, ale się dzisiaj wqur...em, zajeb...li mi lusterko na parkingu Pepin > doszedł sms?
Pepin Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 można oglądać, pić żołądkową i jeszcze popracować zdalnie ... popracować zdalnie ? :mysli: no i tak cały bajzel po świecie rozrzucony więc z domu, z firmy, od kochanki .. ostatnio nawet ogłoszenie wymyślilismy szukam kochanki z Internetem dzisiaj, jutro remontują mi kibelki w pracy więc pracuję z domq ... jakby kto chciał jutro na Piątkowie herbatke wypić to zapraszam a ile osób może wpaść wiesz to tak jak z winda .. 8 osób albo 1000kg .. więc np. 8 po 75kg albo 10 po 60kg dobra ja spadam sie poprzytulać do kiedyś tam ja przytulam się zwykle do kobiet(y) .... Pepin > doszedł sms? tak dotarł dzięi , ale koncepcja chwilowo zmienna jako i kobieta taką zwykle bywa
kamosor Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Siema chłopaki, ale się dzisiaj wqur...em, zajeb...li mi lusterko na parkingu Pepin > doszedł sms? Za dni czy w nocy i gdzie ta chołota grasowała?
waarren Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Za dnia w King Crossie na parkingu, A jutro w trase uderzam i taki prezent... , dobrze że autko chociaż zostawili. nie ma ktoś na zbyciu prawego wkładu ?? :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 fajna Chinka palce lizać palce powiadasz ...
kamosor Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Za dnia w King Crossie na parkingu, A jutro w trase uderzam i taki prezent... , dobrze że autko chociaż zostawili. nie ma ktoś na zbyciu prawego wkładu ?? :gwizdanie: Niestety ale na pocieszenie mogę Ci sprezętować duże literki TDI
Rekomendowane odpowiedzi