Patrykbor Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 taki tele i nie uważałeś on bogaty z domu, kupi se drugi złotówki od 4 lat nie dostałem z domu a 2 zl? złotówki nie ale ojro
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 taki tele i nie uważałeś on bogaty z domu, kupi se drugi no chyba że tak slyszalem ze w swojej B8 w bagazniku jaccuzi chce montowac :gwizdanie: mam już basen, ale taki szpitalny szpitalny? to pewnie chodzi Ci o balkonik... [br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 23:42_________________________________________________a moze o dr. basen?
Musashi Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no Musashi aż uciekł .... no wiesz Ty Bartek .... ????? no co gdzieś zniknąłeś ... :gwizdanie: udawałem, że mnie nie ma
Patrykbor Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 taki tele i nie uważałeś on bogaty z domu, kupi se drugi no chyba że tak slyszalem ze w swojej B8 w bagazniku jaccuzi chce montowac :gwizdanie: mam już basen, ale taki szpitalny a może kaczkę szpitalną
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no Musashi aż uciekł .... no wiesz Ty Bartek .... ????? no co gdzieś zniknąłeś ... :gwizdanie: udawałem, że mnie nie ma no to nas nabrałeś ...dobrze udajesz
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no Musashi aż uciekł .... no wiesz Ty Bartek .... ????? no co gdzieś zniknąłeś ... :gwizdanie: udawałem, że mnie nie ma Marcin poprawiles logo jak Bartek prosil? bo za chwile sie okaze ze z naklejek na szyby nici...
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 balkonik to chyba co innego co? właśnie nie wiem
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 balkonik to chyba co innego co? właśnie nie wiem uhm to ja tez nie...
Musashi Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 sam siebie nie będę bił - to było sado maso znaczy madaso?
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 sam siebie nie będę bił - to było sado maso znaczy madaso?
Musashi Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no Musashi aż uciekł .... no wiesz Ty Bartek .... ????? no co gdzieś zniknąłeś ... :gwizdanie: udawałem, że mnie nie ma Marcin poprawiles logo jak Bartek prosil? bo za chwile sie okaze ze z naklejek na szyby nici... nie popedzajcie artysty, bo się zatknę
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no Musashi aż uciekł .... no wiesz Ty Bartek .... ????? no co gdzieś zniknąłeś ... :gwizdanie: udawałem, że mnie nie ma Marcin poprawiles logo jak Bartek prosil? bo za chwile sie okaze ze z naklejek na szyby nici... nie popedzajcie artysty, bo się zatknę :polew:
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no Musashi aż uciekł .... no wiesz Ty Bartek .... ????? no co gdzieś zniknąłeś ... :gwizdanie: udawałem, że mnie nie ma Marcin poprawiles logo jak Bartek prosil? bo za chwile sie okaze ze z naklejek na szyby nici... nie popedzajcie artysty, bo się zatknę ale nikt nie popedza... tam byl znak zapytania a nie wykrzyknik... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi