Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 litr na 3 i 4 piwka to przecież śmiech Madas widzisz no widzę i nie wiem czy poważnie ludzie mają takie głowy czy tylko tak piszą czy może ja mam taką słabą
kuredu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 litr na 3 i 4 piwka to przecież śmiech ale czemu śmiech bo chodziło mi o to że tyle wypiliśmy i nikt pijany nie był[br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 00:47_________________________________________________tzn podpity tak ale nie pijany
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no dla mnie to bardzo duża ilość .... ale co tam ktoś musi mieć słabszy łep
Patrykbor Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 litr na 3 i 4 piwka to przecież śmiech Madas widzisz no widzę i nie wiem czy poważnie ludzie mają takie głowy czy tylko tak piszą czy może ja mam taką słabą Adam pracowałem 5 lat w w Oddziale żywca w e-g i tam co sobota taki trening że w poniedziałek się balem do pacy chodzić a teraz jakie normy zostały :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 litr na 3 i 4 piwka to przecież śmiech ale czemu śmiech bo chodziło mi o to że tyle wypiliśmy i nikt pijany nie był dokladnie... to tak zeby bylo przy czym pogadac... pochlejemy na zlocie
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 litr na 3 i 4 piwka to przecież śmiech Madas widzisz no widzę i nie wiem czy poważnie ludzie mają takie głowy czy tylko tak piszą czy może ja mam taką słabą Adam pracowałem 5 lat w w Oddziale żywca w e-g i tam co sobota taki trening że w poniedziałek się balem do pacy chodzić a teraz jakie normy zostały :gwizdanie: jesli chodzi o piwko to moj rekord to 18 piw w 6 godzin a po kolejnych 6 godzinach jechalem 300km za kolkiem :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 dobra panowie uciekam do wyra czyli obok narazie
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 dobra panowie uciekam do wyra czyli obok do jutra Adas mi sie browar skonczyl wiec tez zaraz zawijam...
kuredu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 litr na 3 i 4 piwka to przecież śmiech Madas widzisz no widzę i nie wiem czy poważnie ludzie mają takie głowy czy tylko tak piszą czy może ja mam taką słabą znam wiele osób, i one znają wiele osób i nie znam poza Nikusiem za wiele przypadków, które wypiją np 1L wódki bez baletów, tylko picie przy stole i się nie nawalą jak świnie. Przekonasz się w Bukowienie, wszyscy dużo piszą a zobaczysz że bedzie tak jak Ci mówiłem. co prawda błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli ale w to że aż tyle dobrych zawodników bedzie to nie wierze i moge iść o zaklady.
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Adam pracowałem 5 lat w w Oddziale żywca w e-g i tam co sobota taki trening że w poniedziałek się balem do pacy chodzić a teraz jakie normy zostały :gwizdanie: Tobie Patryk wierzę ale czasem czytam na wątku zlotowym i dlatego się nad tym zastanawiam
Patrykbor Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 nikuś ale ja za bańkę bym nie wsiadł dla mnie kozak jesteś ja bym się bal
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 nikuś ale ja za bańkę bym nie wsiadł dla mnie kozak jesteś ja bym się bal dobrze sie czulem to wsiadlem a pozatym musialem...
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Adam pracowałem 5 lat w w Oddziale żywca w e-g i tam co sobota taki trening że w poniedziałek się balem do pacy chodzić a teraz jakie normy zostały :gwizdanie: Tobie Patryk wierzę ale czasem czytam na wątku zlotowym i dlatego się nad tym zastanawiam za tydzien bedzie juz po wszystkim... sie okaze kto jest tylko mocny w gebie
Patrykbor Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Adam pracowałem 5 lat w w Oddziale żywca w e-g i tam co sobota taki trening że w poniedziałek się balem do pacy chodzić a teraz jakie normy zostały :gwizdanie: Tobie Patryk wierzę ale czasem czytam na wątku zlotowym i dlatego się nad tym zastanawiam będziesz wiedział po zlocie na co kogo stać a tam klimat służy byłem dwa razy w zakopanem i jak krakowiaki mogę powiedzieć że nie wiem co to kac w górach [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 00:56_________________________________________________ Adam pracowałem 5 lat w w Oddziale żywca w e-g i tam co sobota taki trening że w poniedziałek się balem do pacy chodzić a teraz jakie normy zostały :gwizdanie: Tobie Patryk wierzę ale czasem czytam na wątku zlotowym i dlatego się nad tym zastanawiam za tydzien bedzie juz po wszystkim... sie okaze kto jest tylko mocny w gebie właśnie
kuredu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Adam pracowałem 5 lat w w Oddziale żywca w e-g i tam co sobota taki trening że w poniedziałek się balem do pacy chodzić a teraz jakie normy zostały :gwizdanie: Tobie Patryk wierzę ale czasem czytam na wątku zlotowym i dlatego się nad tym zastanawiam za tydzien bedzie juz po wszystkim... sie okaze kto jest tylko mocny w gebie dokładnie, bedziemy cytować na forum tych ci =o pisali co to nie oni a pod spodem bedziemy fotki ze zloty załączać
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 będziesz wiedział po zlocie na co kogo stać a tam klimat służy byłem dwa razy w zakopanem i jak krakowiaki mogę powiedzieć że nie wiem co to kac w górach ja nie wiem co to kac nawet w wlkp
kuredu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Musashi tam ich wszystkich uwieczni na zdjęciach :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi