Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 co tam chłopaki nic dziewczyny ja Ci dam dziewczyny
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 wątek czyta 7 osób co chwila a pisze 2 cfaniaków i ja :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 co tam chłopaki nic dziewczyny ja Ci dam dziewczyny mozesz dac :> niech beda dwie czarnule i dwie blondi... musza miec po kozackiej dlugiej nodze, fajny cyc, sliczny usmiech i czarujace spojrzenie... i nietracaca sie ochote... wiesz na co :gwizdanie:
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 marzyciel :gwizdanie: :gwizdanie: pomarzyć można to przecież nie boli
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 co tam chłopaki nic dziewczyny ja Ci dam dziewczyny mozesz dac :> niech beda dwie czarnule i dwie blondi... musza miec po kozackiej dlugiej nodze, fajny cyc, sliczny usmiech i czarujace spojrzenie... i nietracaca sie ochote... wiesz na co :gwizdanie: Chłopaki nie płaczą: dla mnie poproszę dziewczynę o nietuznkowej urodzie, jędrnych piersiach, ma być kwintesencją kobiecości, a dla kolegi? a to wszystko jedno
Adas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 lece na spota Panowie do zobaczenia :gwizdanie:
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Chłopaki nie płaczą: dla mnie poproszę dziewczynę o nietuznkowej urodzie, jędrnych piersiach, ma być kwintesencją kobiecości, a dla kolegi? a to wszystko jedno a o jakim koledze mowa
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 marzyciel :gwizdanie: :gwizdanie: pomarzyć można to przecież nie boli http://raaria.wrzuta.pl/audio/kqdrLKKuTe/marzenia_sie_spelniaja :gwizdanie: :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 lece na spota Panowie do zobaczenia :gwizdanie: już ??? to Ty przez szczecin jedziesz
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 lece na spota Panowie do zobaczenia :gwizdanie: juz? to do zobaczenia
Adas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 lece na spota Panowie do zobaczenia :gwizdanie: już ??? to Ty przez szczecin jedziesz bo musze jeszcze pakunek dla Marcina zaladowac na samochod :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Chłopaki nie płaczą: dla mnie poproszę dziewczynę o nietuznkowej urodzie, jędrnych piersiach, ma być kwintesencją kobiecości, a dla kolegi? a to wszystko jedno a o jakim koledze mowa a to wszystko jedno
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 a to co posluchaj [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 14:12_________________________________________________ lece na spota Panowie do zobaczenia :gwizdanie: już ??? to Ty przez szczecin jedziesz bo musze jeszcze pakunek dla Marcina zaladowac na samochod :gwizdanie: o moim nie zapomnij
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 lece na spota Panowie do zobaczenia :gwizdanie: już ??? to Ty przez szczecin jedziesz bo musze jeszcze pakunek dla Marcina zaladowac na samochod :gwizdanie: a to dziś nysą przyjeżdzasz???
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 lece na spota Panowie do zobaczenia :gwizdanie: już ??? to Ty przez szczecin jedziesz bo musze jeszcze pakunek dla Marcina zaladowac na samochod :gwizdanie: a to dziś nysą przyjeżdzasz??? nysanem :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi