kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 co tam chłopcy Ty serio masz alzheimera... :naughty: ja nie znam żadnego alzhemera :gwizdanie: fajny koleś ale ćżesto się zapomina [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 14:27_________________________________________________dobre ide się golić co by jak czlowiek na spocie wygladac
Iverson Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Pany chcę kupić jutro lcd 37" co polecacie i na co zwrócić uwagę??!!
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Pany chcę kupić jutro lcd 37" co polecacie i na co zwrócić uwagę??!! 100Hz i dobra rozdzielczosc... i popatrz na jakosc obrazu... ale osobiscie polecam Ci plazme... za polowe kwoty LCD masz ta sama jakosc obrazu...
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Pany chcę kupić jutro lcd 37" co polecacie i na co zwrócić uwagę??!! mam fajnego samsunga chcesz??? a tak serio bierz plazme panasonica
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 dobra spadam .... do zobaczenia na spocie
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 pytałem wiele osób na tym forum i wsprod znajomych i kazdy mówi - plazma panasonic
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 dobra spadam .... do zobaczenia na spocie do zobaczenia alzheimerku :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 pytałem wiele osób na tym forum i wsprod znajomych i kazdy mówi - plazma panasonic a dlaczego plazma??
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 pytałem wiele osób na tym forum i wsprod znajomych i kazdy mówi - plazma panasonic a dlaczego plazma?? ja kupilem plazme 100Hz 42" za 1900zl... jakosc obrazu taka jak na LCD fullHD z tym ze LCD byly za 4000 a ja kupilem za niecale 2000 jesli chodzi o awaryjnosci i zywotnosc to w plazmie jest mniej rzeczy ktore moga ulec uszkodzeniu... a zywotnosc taka sama jak LCD ok 10 lat
Iverson Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 a co z wejściami hdmi im ich więcej tym więcej tv kosztuje
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 pytałem wiele osób na tym forum i wsprod znajomych i kazdy mówi - plazma panasonic a dlaczego plazma?? bo pod każdym względem ma lepsze parametry. kiedyś sie przyjeło że plazma dużo prądu ciągnie a wcale tak nie jest. porównaj sobie obraz w jakimś sklepie plazme i lcd, niech Ci puszczą na dvd jakiś film pokazowy i zobaczysz różnice
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 a co z wejściami hdmi im ich więcej tym więcej tv kosztuje ja mam 2 wejscia euro i 3 hdmi... pytałem wiele osób na tym forum i wsprod znajomych i kazdy mówi - plazma panasonic a dlaczego plazma?? bo pod każdym względem ma lepsze parametry. kiedyś sie przyjeło że plazma dużo prądu ciągnie a wcale tak nie jest. porównaj sobie obraz w jakimś sklepie plazme i lcd, niech Ci puszczą na dvd jakiś film pokazowy i zobaczysz różnice kiedys sie tak mowilo... i to ze plazma grzeje... ale to mowiono o plazmach ladnych kilka lat temu... teraz nie ma roznicy czy plazma czy LCD...
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 a co z wejściami hdmi im ich więcej tym więcej tv kosztuje 2 w zupelności wystarczy bo poza kinem domowym i dekoderem cyfrowym nic praktycznie wiecej ni epodlączysz, napisz do Musashiego bo on ma rozeznanie w sprawie plazm panasonica, mi ostatnio jakis model polecał
Iverson Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 ok , to najwyżej zadzwonie do niego , dzienks
Pepin Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 pytałem wiele osób na tym forum i wsprod znajomych i kazdy mówi - plazma panasonic jak chcesz obejrzeć to zapraszam [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 14:45_________________________________________________ a co z wejściami hdmi im ich więcej tym więcej tv kosztuje ja mam 2 wejscia euro i 3 hdmi... pytałem wiele osób na tym forum i wsprod znajomych i kazdy mówi - plazma panasonic a dlaczego plazma?? bo pod każdym względem ma lepsze parametry. kiedyś sie przyjeło że plazma dużo prądu ciągnie a wcale tak nie jest. porównaj sobie obraz w jakimś sklepie plazme i lcd, niech Ci puszczą na dvd jakiś film pokazowy i zobaczysz różnice kiedys sie tak mowilo... i to ze plazma grzeje... ale to mowiono o plazmach ladnych kilka lat temu... teraz nie ma roznicy czy plazma czy LCD... no prawie .. porównaj moc plazmy i LCD ... 42" plazma to prawie pół kilowata .. LCD będzie mniej prądożerny
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 spadam, do wieczorka poeci see Ya [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 14:48_________________________________________________ no prawie .. porównaj moc plazmy i LCD ... 42" plazma to prawie pół kilowata .. LCD będzie mniej prądożerny Karol u mnie z tylu na TV jest cos takiego... 220-240V ~50/60HZ 255W[br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 14:50_________________________________________________moj model to TH-42PV8PA
Pepin Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Karol u mnie z tylu na TV jest cos takiego... 220-240V ~50/60HZ 255W[br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 14:50_________________________________________________moj model to TH-42PV8PA ano faktycznie, moje 37" ma 235W ... to poprzedni model full HD miał powyżej 400W i dodatkowe wentylatory z tyłu obudowy
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 pytałem wiele osób na tym forum i wsprod znajomych i kazdy mówi - plazma panasonic jak chcesz obejrzeć to zapraszam [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 14:45_________________________________________________ a co z wejściami hdmi im ich więcej tym więcej tv kosztuje ja mam 2 wejscia euro i 3 hdmi... pytałem wiele osób na tym forum i wsprod znajomych i kazdy mówi - plazma panasonic a dlaczego plazma?? bo pod każdym względem ma lepsze parametry. kiedyś sie przyjeło że plazma dużo prądu ciągnie a wcale tak nie jest. porównaj sobie obraz w jakimś sklepie plazme i lcd, niech Ci puszczą na dvd jakiś film pokazowy i zobaczysz różnice kiedys sie tak mowilo... i to ze plazma grzeje... ale to mowiono o plazmach ladnych kilka lat temu... teraz nie ma roznicy czy plazma czy LCD... no prawie .. porównaj moc plazmy i LCD ... 42" plazma to prawie pół kilowata .. LCD będzie mniej prądożerny przy czym większość programów nadawanych jest w formacie 16;9 i w lcd czarny pasek na górze i na dole świeci, a w plazmie jest po prostu czarny i trochę się tego prądu oszczędza, ale jaka może byc różnica w skali miesiąca - 10pln no to 4 piwa[br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 14:59_________________________________________________ Karol u mnie z tylu na TV jest cos takiego... 220-240V ~50/60HZ 255W[br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 14:50_________________________________________________moj model to TH-42PV8PA ano faktycznie, moje 37" ma 235W ... to poprzedni model full HD miał powyżej 400W i dodatkowe wentylatory z tyłu obudowy mój lcd 37 cali ma 170W,więc różnica nie jest duża
Rekomendowane odpowiedzi