Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Poznaniaki :decayed:

(bratam się przed trasą :gwizdanie: )

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: :>

:hi: dzien doberek :kox:

powitać wszystkich

siemka :hi: :hi:

:hi: witam wszystkich, mnie witajacych :cool1:[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 11:04_________________________________________________

siemka

a dolaczasz do nas? :naughty:[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 11:05_________________________________________________

który stefan ma mojego grylla?? :cool1:

jakiego grilla, barbecue urzadzasz czy co? :cool1:

Opublikowano

barbecue party, hah właśnie się dowiedziałem ,że mam chatę w Plewiskach , podobno zajebistą , domek bliżniak 3 pokoje + parking juppi

Opublikowano

:hi: dzien doberek :kox:

powitać wszystkich

:hi: :hi: :hi::decayed:[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 11:09_________________________________________________zmykam do szewca butki oddać :kox:

do później Pany :hi:

Opublikowano

barbecue party, hah właśnie się dowiedziałem ,że mam chatę w Plewiskach , podobno zajebistą , domek bliżniak 3 pokoje + parking juppi

kupiles? :naughty: przeprowadzasz sie do poznania na stale? :good::dance:

[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 11:11_________________________________________________

zmykam do szewca butki oddać :kox:

do później Pany :hi:

to do milego :):hi:

Opublikowano

kupiles? :naughty:

ot psoty się Ciebie trzymają , dzisiaj dzwoniłem w sprawie mieszkania w Tbg , 2700 zł m2 , 75m2 powierzchnii + miejsce parkingowe za 10.000zł , ładne , umówiłem się za tydzień na oglądniecie :naughty:

Opublikowano

ot psoty się Ciebie trzymają , dzisiaj dzwoniłem w sprawie mieszkania w Tbg , 2700 zł m2 , 75m2 powierzchnii + miejsce parkingowe za 10.000zł , ładne , umówiłem się za tydzień na oglądniecie :naughty:

oj psoty. fajnie by bylo. :rolleyes:

Opublikowano

Dopisany: 17 Marzec 2009, 11:04[/size]_________________________________________________

siemka

a dolaczasz do nas? :naughty:

W Częstochowie :naughty:

Opublikowano

oj psoty. fajnie by bylo. :rolleyes:

wiem ,że fajnie ale dzisiaj się dowiedziałem , od dyr. finansowego ,że nasz pleszewski oddział w 2010r , przenoszą raczej do Leszna :thumbdown: , debile , humor mam przez to zjebany , a w czwartek szkolenie w Poznaniu :naughty:
Opublikowano

Zindobry panowie :decayed::hi:

mam dla was niespodziankę - Azunia będziemy podobno razem na pokoju :decayed::naughty: :naughty:

Opublikowano

Zindobry panowie :decayed::hi:

mam dla was niespodziankę - Azunia będziemy podobno razem na pokoju :decayed::naughty: :naughty:

bardzo się cieszę ale powienienem Cie opier....

wczoraj robiłem naklejki na samochody i dla Ciebie nie ma, nie mogłeś z rana napisać że jedziesz????

a tak to już nie dam rady tego zrobić :wallbash:

Opublikowano

jade z Nikusiem :gwizdanie:

tak szczerze mówiąc to sam do końca nie wiedziałem kiedy wrócę - wczoraj się wszystko wyjaśniło po południu, dostałem rezerwację na noc i już od 2 godz. jestem w PL, znaczy we wrześni :cool1:

zrobiłem przelewy itp.

a tak BTW jade z siostrą - musimy coś :drunk::thumbup:

Opublikowano

I'm back :decayed:

furka na warsztacie... do odbioru ok 16:00 :gwizdanie:

Opublikowano

uż TY draniu :cool1:

a nie chcesz swoim jechać :mysli:

Opublikowano

uż TY draniu :cool1:

a nie chcesz swoim jechać :mysli:

no wolałbym nie bo już wymiane oleju przekroczyłem i mam troche do pogrzebania przy babci (hamulce ) a nowa 6 jeszcze niestety ni zrobiona :wallbash:

Opublikowano

wczoraj spotkalem kumpla ktory jezdzi ze style poznan

oni spotuja w czwartek kolo stacji SHELL przy makro... moze ma ktos ochote tam podjechac (ja chyba na chwile podjade) zeby poogladac gleby na 19" i 20" :decayed:

vario gadalem z kumplem na temat regeneracji amorkow... 100zl od sztuki i wymieniaja zaworki, uszczelnienia tloczkow i olej :) musze nad tym pomyslec... :mysli:

Opublikowano

cze Nosfer....ski :decayed: co tak podgląda panie

Opublikowano

wiem ,że fajnie ale dzisiaj się dowiedziałem , od dyr. finansowego ,że nasz pleszewski oddział w 2010r , przenoszą raczej do Leszna :thumbdown: , debile , humor mam przez to zjebany , a w czwartek szkolenie w Poznaniu :naughty:

haha, ciekawe decyzje zapadaja w naszym pieknym kraju :D

Opublikowano

ostatnio nie hulało jak sprawdzałem ich weba