Azunia Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Pany, o co chodzi z tymi naklejkami? będą z naszymi nickami, tak? bo na początku miało być bez a widzę że w projekcie jest nick Musashi'ego dzownilismy z Adamem do Yelo i pytalismy czy chcecie nick`i powiedział, że nie. wobec powyższego Wasze sa bez nick`ów. no tak, pamiętam, w moje urodziny wystraszyłam się że dla nas też z nickami, bo my jej nie odkleimy zaraz po zlocie, jeszcze sobie troche pojeździ :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 ok, rece beda przy sobie, cos jeszcze? a co masz sprzęt odpinany nie no rece beda przy sobie z Iza
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Pany, o co chodzi z tymi naklejkami? będą z naszymi nickami, tak? bo na początku miało być bez a widzę że w projekcie jest nick Musashi'ego dzownilismy z Adamem do Yelo i pytalismy czy chcecie nick`i powiedział, że nie. wobec powyższego Wasze sa bez nick`ów. no tak, pamiętam, w moje urodziny wystraszyłam się że dla nas też z nickami, bo my jej nie odkleimy zaraz po zlocie, jeszcze sobie troche pojeździ :gwizdanie: ja swojej tez nie bede odklejal... nick zawsze mozna bedzie odciac
Musashi Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a to reszta ma nicki na naklejkach? ma, niespodzianka z ostatniej chwili :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 i co tam chlopaki? ekhmm uuuuuuuuuuu, ktos podpadl
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 i co tam chlopaki? ekhmm to co tam chlopaki i dziewczyny? Marcin o 16 odbieram auto... zadzwonie jak wyjade to sie umowimy...
variocustoms Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Haj, nike ja w sobotę kumpla ze style spotkałem Madas jak tam radio gra???
Madas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 cześć Vario jeszcze nie podłączyłem drugi raz bo przed chwilą z pracy wróciłem .... jak pojadę na zmianę oleju to Marcin zworkę znowu mi zrobi i się podłączy .... Jak zdrówko córeczki ??
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 cześć Vario jeszcze nie podłączyłem drugi raz bo przed chwilą z pracy wróciłem .... jak pojadę na zmianę oleju to Marcin zworkę znowu mi zrobi i się podłączy .... Jak zdrówko córeczki ?? o ktorej Ty jestes z Marcinem umowiony?
Madas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 cześć Vario jeszcze nie podłączyłem drugi raz bo przed chwilą z pracy wróciłem .... jak pojadę na zmianę oleju to Marcin zworkę znowu mi zrobi i się podłączy .... Jak zdrówko córeczki ?? o ktorej Ty jestes z Marcinem umowiony? jak Ty zadzwonisz to wtedy razem się spotykamy ... Troche lepiej ale ideału nie ma to bardzo się cieszę
Musashi Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 i co tam chlopaki? ekhmm to co tam chlopaki i dziewczyny? Marcin o 16 odbieram auto... zadzwonie jak wyjade to sie umowimy... ok ja poki co zmykam
variocustoms Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Ja też spadam na jakiś czas - narqa
Pawel_Poznan Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 heja już po pracy?? ta juz po albo wkoncu hehe znowu widze mam 20 stron od wczoraj
Rekomendowane odpowiedzi