Madas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 nikuś zrobił to co miał? coś tam zrobił ale nie wiem co
Madas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 oki ja spadam branoc już ...Maciek no co Ty
Piechol Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 oki ja spadam branoc to taka gra wstępna, jeszcze się z nami podrażni pewnie...
Piechol Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 dobrywieczór siema [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 22:22_________________________________________________ poeci i co tam słychać
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 siemka wieczorowa pora... rozrzad zmieniony, nowa oliwa + filterki, kat wtrysku okazalo sie ze trzyma norme z basic settings wiec jest git nie zrobilem tylko czujnika ksenonow bo juz mi sie z tym babrac nie chcialo... przejezdzilem zime ze swiatlami na 10m to i jeden weekend tez przejezdze a co tam u was chlopaki? widzialem ze ciekawa lektura byla... :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 22:23_________________________________________________aaa i najwazniejsze... jaki ja w koncu jestem? czerwony, zielony czy fioletowy?
wentyl Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 siemka wieczorowa pora... rozrzad zmieniony, nowa oliwa + filterki, kat wtrysku okazalo sie ze trzyma norme z basic settings wiec jest git nie zrobilem tylko czujnika ksenonow bo juz mi sie z tym babrac nie chcialo... przejezdzilem zime ze swiatlami na 10m to i jeden weekend tez przejezdze a co tam u was chlopaki? widzialem ze ciekawa lektura byla... :gwizdanie: no to fura gotowa
kuredu Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 kur... kupiłem TV i kabla w pudle zasilającego nie dali, na szczęscie mam od tego popsutego ale jutro bede dzwonił do sklepu
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 siemka madasku i kuredu... dawno was nie widzialem :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 kur... kupiłem TV i kabla w pudle zasilającego nie dali, na szczęscie mam od tego popsutego ale jutro bede dzwonił do sklepu jak znam życie to napewno zapomnieli :mysli: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 siemka wieczorowa pora... rozrzad zmieniony, nowa oliwa + filterki, kat wtrysku okazalo sie ze trzyma norme z basic settings wiec jest git nie zrobilem tylko czujnika ksenonow bo juz mi sie z tym babrac nie chcialo... przejezdzilem zime ze swiatlami na 10m to i jeden weekend tez przejezdze a co tam u was chlopaki? widzialem ze ciekawa lektura byla... :gwizdanie: no to fura gotowa czesc wentylek... prawie... okazalo sie ze dzwoni mi jakis popychacz i mam zwichrowane tarcze... i konczace sie sprzeglo daje sie coraz bardziej we znaki
wentyl Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 siemka wieczorowa pora... rozrzad zmieniony, nowa oliwa + filterki, kat wtrysku okazalo sie ze trzyma norme z basic settings wiec jest git nie zrobilem tylko czujnika ksenonow bo juz mi sie z tym babrac nie chcialo... przejezdzilem zime ze swiatlami na 10m to i jeden weekend tez przejezdze a co tam u was chlopaki? widzialem ze ciekawa lektura byla... :gwizdanie: no to fura gotowa czesc wentylek... prawie... okazalo sie ze dzwoni mi jakis popychacz i mam zwichrowane tarcze... i konczace sie sprzeglo daje sie coraz bardziej we znaki spoko Nikuś ten wekend wytrzyma ,a póżniej przyjdzie na to czas :mysli:
Iverson Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a ja jutro kupuję taki http://www.neo24.pl/telewizor-panasonic-tx-p37x10e.html
wentyl Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a ja jutro kupuję taki http://www.neo24.pl/telewizor-panasonic-tx-p37x10e.html no no no a żeś się rzucił :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 22:28_________________________________________________ale TV :good:
kuredu Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a ja jutro kupuję taki http://www.neo24.pl/telewizor-panasonic-tx-p37x10e.html lux TV, bedziesz zadowolony
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 siemka wieczorowa pora... rozrzad zmieniony, nowa oliwa + filterki, kat wtrysku okazalo sie ze trzyma norme z basic settings wiec jest git nie zrobilem tylko czujnika ksenonow bo juz mi sie z tym babrac nie chcialo... przejezdzilem zime ze swiatlami na 10m to i jeden weekend tez przejezdze a co tam u was chlopaki? widzialem ze ciekawa lektura byla... :gwizdanie: no to fura gotowa czesc wentylek... prawie... okazalo sie ze dzwoni mi jakis popychacz i mam zwichrowane tarcze... i konczace sie sprzeglo daje sie coraz bardziej we znaki spoko Nikuś ten wekend wytrzyma ,a póżniej przyjdzie na to czas :mysli: zeby jeszcze siano chcialo na to przyjsc to juz bym sie wcale nie martwil
Rekomendowane odpowiedzi