Madas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 kur... kupiłem TV i kabla w pudle zasilającego nie dali, na szczęscie mam od tego popsutego ale jutro bede dzwonił do sklepu masakra
wentyl Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 siemka wieczorowa pora... rozrzad zmieniony, nowa oliwa + filterki, kat wtrysku okazalo sie ze trzyma norme z basic settings wiec jest git nie zrobilem tylko czujnika ksenonow bo juz mi sie z tym babrac nie chcialo... przejezdzilem zime ze swiatlami na 10m to i jeden weekend tez przejezdze a co tam u was chlopaki? widzialem ze ciekawa lektura byla... :gwizdanie: no to fura gotowa czesc wentylek... prawie... okazalo sie ze dzwoni mi jakis popychacz i mam zwichrowane tarcze... i konczace sie sprzeglo daje sie coraz bardziej we znaki spoko Nikuś ten wekend wytrzyma ,a póżniej przyjdzie na to czas :mysli: zeby jeszcze siano chcialo na to przyjsc to juz bym sie wcale nie martwil jak ja to mówie pieniądz rzecz nabyta raz jest a raz go nie ma :mysli:
Piechol Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 kur... kupiłem TV i kabla w pudle zasilającego nie dali, na szczęscie mam od tego popsutego ale jutro bede dzwonił do sklepu masakra powiedziałbym raczej -> normalka
Azunia Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Nie rozumiem o co chodzi. Nie widzę nic niestosownego w mojej opinii, którą wyraziłam. Nie zamierzam również komentować tej dyskusji, podgrzewanie atmosfery do niczego dobrego nie prowadzi. Zrobiono ze mnie wyrodną matkę, przecież nic strasznego nie robię... Płacz dziecka jest dla mnie nie do zniesienia nie dlatego, że jest uciążliwy... Resztę sobie wytłumaczcie i może zrozumiecie dlaczego nie mam ochoty dalej dyskutować w tym temacie. Przecież nie ma w tym nic zbrodniczego a ja nie chciałam nikogo urazić, bo widzę że niezrozumiale napisałam i nie tak to zrozumieliście jak chciałam. [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 22:35_________________________________________________życzę miłego wieczoru
Iverson Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a ja jutro kupuję taki http://www.neo24.pl/telewizor-panasonic-tx-p37x10e.html lux TV, bedziesz zadowolony mam nadzieję , bo parę godzin z życia mam wyjęte w poszukiwaniu tego jedynego hyhyhy
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 siemka wieczorowa pora... rozrzad zmieniony, nowa oliwa + filterki, kat wtrysku okazalo sie ze trzyma norme z basic settings wiec jest git nie zrobilem tylko czujnika ksenonow bo juz mi sie z tym babrac nie chcialo... przejezdzilem zime ze swiatlami na 10m to i jeden weekend tez przejezdze a co tam u was chlopaki? widzialem ze ciekawa lektura byla... :gwizdanie: no to fura gotowa czesc wentylek... prawie... okazalo sie ze dzwoni mi jakis popychacz i mam zwichrowane tarcze... i konczace sie sprzeglo daje sie coraz bardziej we znaki spoko Nikuś ten wekend wytrzyma ,a póżniej przyjdzie na to czas :mysli: zeby jeszcze siano chcialo na to przyjsc to juz bym sie wcale nie martwil jak ja to mówie pieniądz rzecz nabyta raz jest a raz go nie ma :mysli: u mnie go ostatnio ciagle nie ma...
wentyl Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Nie rozumiem o co chodzi. Nie widzę nic niestosownego w mojej opinii, którą wyraziłam. Nie zamierzam również komentować tej dyskusji, podgrzewanie atmosfery do niczego dobrego nie prowadzi. Zrobiono ze mnie wyrodną matkę, przecież nic strasznego nie robię... Płacz dziecka jest dla mnie nie do zniesienia nie dlatego, że jest uciążliwy... Resztę sobie wytłumaczcie i może zrozumiecie dlaczego nie mam ochoty dalej dyskutować w tym temacie. Przecież nie ma w tym nic zbrodniczego a ja nie chciałam nikogo urazić, bo widzę że niezrozumiale napisałam i nie tak to zrozumieliście jak chciałam. [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 22:35_________________________________________________życzę miłego wieczoru :good: :good:[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 22:38_________________________________________________ siemka wieczorowa pora... rozrzad zmieniony, nowa oliwa + filterki, kat wtrysku okazalo sie ze trzyma norme z basic settings wiec jest git nie zrobilem tylko czujnika ksenonow bo juz mi sie z tym babrac nie chcialo... przejezdzilem zime ze swiatlami na 10m to i jeden weekend tez przejezdze a co tam u was chlopaki? widzialem ze ciekawa lektura byla... :gwizdanie: no to fura gotowa czesc wentylek... prawie... okazalo sie ze dzwoni mi jakis popychacz i mam zwichrowane tarcze... i konczace sie sprzeglo daje sie coraz bardziej we znaki spoko Nikuś ten wekend wytrzyma ,a póżniej przyjdzie na to czas :mysli: zeby jeszcze siano chcialo na to przyjsc to juz bym sie wcale nie martwil jak ja to mówie pieniądz rzecz nabyta raz jest a raz go nie ma :mysli: u mnie go ostatnio ciagle nie ma... nie jestes sam ja też ostatnio cos kiepsko piszczę ,ale spoko damy rade :good:
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a ja jutro kupuję taki http://www.neo24.pl/telewizor-panasonic-tx-p37x10e.html lux TV, bedziesz zadowolony mam nadzieję , bo parę godzin z życia mam wyjęte w poszukiwaniu tego jedynego hyhyhy Ive bedziesz zadowolony a cenowo tak samo jak na stronce czy cos lepiej? jesli mozna spytac of kors
kuredu Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a ja jutro kupuję taki http://www.neo24.pl/telewizor-panasonic-tx-p37x10e.html lux TV, bedziesz zadowolony mam nadzieję , bo parę godzin z życia mam wyjęte w poszukiwaniu tego jedynego hyhyhy ja na Tą jedyną czekałem 19lat także kilka godzin Cie nie zbawi
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 zeby jeszcze siano chcialo na to przyjsc to juz bym sie wcale nie martwil jak ja to mówie pieniądz rzecz nabyta raz jest a raz go nie ma :mysli: u mnie go ostatnio ciagle nie ma... nie jestes sam ja też ostatnio cos kiepsko piszczę ,ale spoko damy rade :good: wiadomo... trza byc twardym a nie mientkim
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 właśnie jesteśmy po pizzy a ja pije mleczko :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 właśnie jesteśmy po pizzy obżartuchy :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 22:44_________________________________________________a ja zaraz kolacje przekąsze po robocie :gwizdanie: :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a ja pije mleczko :gwizdanie: a ja drina sącze dziś
kuredu Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 właśnie jesteśmy po pizzy a ja pije mleczko :gwizdanie: ja ledwo dałem rade kupić bo już zamykali, ufff
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 właśnie jesteśmy po pizzy a ja pije mleczko :gwizdanie: ja ledwo dałem rade kupić bo już zamykali, ufff najwazniejsze ze sie udalo
Adas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a ja pije mleczko :gwizdanie: a ja drina sącze dziś nie rob ochoty
wentyl Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a ja pije mleczko :gwizdanie: a ja drina sącze dziś nie rob ochoty spoko odbijemy sobie w weekend :polew:
kuredu Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a ja pije mleczko :gwizdanie: a ja drina sącze dziś nie rob ochoty spoko odbijemy sobie w weekend :polew: wentyl nasze pokoju sa pod sobą to po rynnie i walimy gas
Piechol Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a ja pije mleczko :gwizdanie: a ja drina sącze dziś nie rob ochoty mmmm... pyszka
Rekomendowane odpowiedzi