Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 kuredu fajną masz liczbę wiadomości :mysli:
Adas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Ja to chyba zaraz spac ide Lodz mnie wykonczyla dzisiaj, jak zawsze zreszta :gwizdanie: jaka Lodz miasto lodz
Piechol Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 jak zrobić ,żeby napis santorin w podpisie , był odnośnikiem do linku o mojej furze?? o to samo chciałem kiedyś zapytać - jak to sie robi ? trzeba było zapytać jak byłeś u mnie ... zaraz podeśle Ci na PW ... to ja też poprosze przy okazji
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 fantastic nic nie piszesz jak dziś wąchałeś spaliny z B8 :gwizdanie:
pet3r Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 jak zrobić ,żeby napis santorin w podpisie , był odnośnikiem do linku o mojej furze?? [ url = adres ] santorin [ / url ] bez spacji
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 kuredu fajną masz liczbę wiadomości zboczek
Piechol Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 kuredu fajną masz liczbę wiadomości zboczek kto?
Iverson Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 jak zrobić ,żeby napis santorin w podpisie , był odnośnikiem do linku o mojej furze?? [ url = adres ] santorin [ / url ] bez spacji dziekuję
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 kuredu fajną masz liczbę wiadomości zboczek kto? no Ty, głodny zawsze o chlebie
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 muszę wyjechać na moment do kolegi bo telefon zapomniał
Piechol Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 muszę wyjechać na moment do kolegi bo telefon zapomniał
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 muszę wyjechać na moment do kolegi bo telefon zapomniał do tego kolegi a później się dziwi jeden z trzecim że są plotki
fantastic Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 jak zrobić ,żeby napis santorin w podpisie , był odnośnikiem do linku o mojej furze?? o to samo chciałem kiedyś zapytać - jak to sie robi ? trzeba było zapytać jak byłeś u mnie ... zaraz podeśle Ci na PW ... fszefraszam nie wiedziałem fantastic nic nie piszesz jak dziś wąchałeś spaliny z B8 :gwizdanie: bo z przeciwka mochody jachały i nie zdążyłem dwójki wrzucić [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 22:33_________________________________________________ muszę wyjechać na moment do kolegi bo telefon zapomniał :polew:
Pepin Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 chłopaki nie chce nic mówić ale plotki zaczynają o Was krążyć :gwizdanie: mówię do Mr M i do Mr M zazdroszcza? :gwizdanie: BTW, zle tobie dzisiaj było??? czułem się jak między młotem a kowadłem ale siedzieć możesz? mogę ale mam zgagę podobniez po pierwszym razie tak zawsze jakież bogactwo doświadczeń przezeń przebija ... :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 tak jak tutaj :kox: :dance: :notworthy: :slina: mała rzecz a jak cieszy dziękować - wy to ale konie jesteście
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pany pogoda ma byc kiepawa, coś czuje że jazda do Bukowiny nie bedzie należała do przyjemności jak śniegiem sypnie
Pepin Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pany pogoda ma byc kiepawa, coś czuje że jazda do Bukowiny nie bedzie należała do przyjemności jak śniegiem sypnie jak śniegiem sypnie to wtedy będzie ciekawa PS. do 7mej rano będzie spokój .. a później to już i tak korki bendom Pany, jak sie te Wasze statystyki ogląda
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pany pogoda ma byc kiepawa, coś czuje że jazda do Bukowiny nie bedzie należała do przyjemności jak śniegiem sypnie jak śniegiem sypnie to wtedy będzie ciekawa PS. do 7mej rano będzie spokój .. a później to już i tak korki bendom ale jak sypnie to już w zwartej kolumnie nawet na A2 nie pojedziemy bo strach bedzie że ktoś komuś na tylna kanape wjedzie
wentyl Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 wszystkim i co nowego [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 22:47_________________________________________________ jak tam? powolutku szefie :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi