wentyl Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pawełku włącz łaskawie GG :gwizdanie: nie może żona pilnuje :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 23:17_________________________________________________ już jestem ...zagadka o czym będzie gadka .... dostosujemy swoją jazdę do panujących tam warunków i będzie ok ..... mówisz jak Policjankt z drogówki no nigdy nie wiadomo co robi w wolnych chwilach :polew:
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 w wolnych chwilach puszczam bąki .... koledzy niektórzy potwierdzą ....
wentyl Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 w wolnych chwilach puszczam bąki .... koledzy niektórzy potwierdzą .... :polew:
Musashi Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 w wolnych chwilach puszczam bąki .... koledzy niektórzy potwierdzą ....
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 w wolnych chwilach puszczam bąki .... koledzy niektórzy potwierdzą .... :polew: śmieszny jest tylko ich dźwięk a reszta to koszmar [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 23:24_________________________________________________ja zawale bąka w windzie to nie mogę się doczekać aż ktoś wejdzie :polew:
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 w wolnych chwilach puszczam bąki .... koledzy niektórzy potwierdzą .... dobrze że miałem dziś katar ale musashi miał nie teges minę
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 w wolnych chwilach puszczam bąki .... koledzy niektórzy potwierdzą .... dobrze że miałem dziś katar ale musashi miał nie teges minę katar jutro Ci przejdzie i dopiero poczujesz
fantastic Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 to musiałeś się zwalić lajtowo bo ja nic nie czułem
Pawel_Poznan Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Dobranoc Panowie kolorowych snów dobrej nocy
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Dobranoc Panowie kolorowych snów kolorowych Vario i co robisz z gwintem przy tej pogodzie w bukowinie ??
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 w wolnych chwilach puszczam bąki .... koledzy niektórzy potwierdzą .... dobrze że miałem dziś katar ale musashi miał nie teges minę katar jutro Ci przejdzie i dopiero poczujesz kurde a zastanawiałem się co taki dziwny u Ciebie kolor tapiecerki na sofie
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 w wolnych chwilach puszczam bąki .... koledzy niektórzy potwierdzą .... dobrze że miałem dziś katar ale musashi miał nie teges minę katar jutro Ci przejdzie i dopiero poczujesz kurde a zastanawiałem się co taki dziwny u Ciebie kolor tapiecerki na sofie skóra ekologiczna to je ... pierdy się świtnie tam komponują ....
Pawel_Poznan Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 w wolnych chwilach puszczam bąki .... koledzy niektórzy potwierdzą .... dobrze że miałem dziś katar ale musashi miał nie teges minę katar jutro Ci przejdzie i dopiero poczujesz kurde a zastanawiałem się co taki dziwny u Ciebie kolor tapiecerki na sofie To ciekawe jak wygladaja gacie :polew:
fantastic Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 niezła narta na środku musi być taki mały pas startowy :decayed:
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 w wolnych chwilach puszczam bąki .... koledzy niektórzy potwierdzą .... dobrze że miałem dziś katar ale musashi miał nie teges minę katar jutro Ci przejdzie i dopiero poczujesz kurde a zastanawiałem się co taki dziwny u Ciebie kolor tapiecerki na sofie To ciekawego jak wygladaja gacie :polew: osrane normalnie .... podrzucę komuś do [plecaka na zlocie :polew:
wentyl Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 w wolnych chwilach puszczam bąki .... koledzy niektórzy potwierdzą .... dobrze że miałem dziś katar ale musashi miał nie teges minę katar jutro Ci przejdzie i dopiero poczujesz kurde a zastanawiałem się co taki dziwny u Ciebie kolor tapiecerki na sofie To ciekawe jak wygladaja gacie :polew: gacie już wogóle nie wyglądają :polew:
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 w wolnych chwilach puszczam bąki .... koledzy niektórzy potwierdzą .... dobrze że miałem dziś katar ale musashi miał nie teges minę katar jutro Ci przejdzie i dopiero poczujesz kurde a zastanawiałem się co taki dziwny u Ciebie kolor tapiecerki na sofie To ciekawe jak wygladaja gacie :polew: :polew:
wentyl Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Dobranoc Panowie kolorowych snów siemka Vario [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 23:37_________________________________________________ciekawe gdzie Nikuś sie zapodział :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi