Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przynajmniej wyraziłeś swoją opinie. moim zdaniem pomysł z ankietą jest dobry, postaram sie sam też coś przygotować.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to młodzieży do dzieła :naughty::good:

Opublikowano

Ja za anonimowym głosowaniem nie jestem, krytyka zawsze jest ok, sugestie są potrzebne do poprawienia na lepsze, pracowałem w reklamie i grafice i zawsze było coś do poprawienia, dlatego zdanie każdego się liczy, to moja opinia oczywiście, nie musicie się z nią zgadzać ale kłótni na forum to już się raczej nie spodziewam.

Pozdro

Opublikowano

Hej Bartek, kurde wczoraj zapomniałem z tego wszystkiego posłuchać dokładnie jak gara new brand audio u Ciebie. ehh na Wolsztyn jedziesz??

Opublikowano

Nikt nie mówi, że na koniec nie może być drobnych poprawek. Chodzi o to, żebyśmy wybrali pomysł, który się najbardziej podoba :good:

Opublikowano

witam :hi: - że tak się wtrące... - pomyślcie też powoli na którą godzine Wam pasuje ten spot - pamiętajcie też że teraz szybko robi się ciemno i jeżeli chcemy pooglądać nasze furki to musimy mieć troche czasu - pozdrowienia z Zielonej :)

Opublikowano

albo spotkać się w miejscu bardzo dobrze oświetlonym.... a o której Wy proponujecie?

Opublikowano

Ive, no fakt SPOT trochę "dziki" był jak dla mnie, chyba za krótki i stres co by się na HSM nie spóźnić. Jeszcze będzie okazja, może nawet w rozbudowanym set-up'ie posłuchasz z SUB'em i ORION'em - wtedy będzie efekt :) a co do Wolsztyna to jak na razie zakładam, że wyjazd się uda pod warunkiem, ze nie będziemy robić za pługo-piaskarki hihi na glebie FK

Opublikowano

a co Bartek rzucasz na glebe autko :mysli:

Opublikowano

Ive, no fakt SPOT trochę "dziki" był jak dla mnie, chyba za krótki i stres co by się na HSM nie spóźnić. Jeszcze będzie okazja, może nawet w rozbudowanym set-up'ie posłuchasz z SUB'em i ORION'em - wtedy będzie efekt :) a co do Wolsztyna to jak na razie zakładam, że wyjazd się uda pod warunkiem, ze nie będziemy robić za pługo-piaskarki hihi na glebie FK

nawet nie gadaj mam zamiar jeszcze 18'' założyć w tym roku. :shocked:
Opublikowano

Już zbieram środki finansowe bo ORI zawias nie spełnia swojej funkcji przy ruszaniu na mokrym 0 trakcji do 3ki, nie radzi sobie z moim stylem jazdy w zakrętach :):( albo FK albo TEIN, jutro sprawdzę które lepsze cenowo. Gleba powinna być ok -65 mm z regulacją twardości :)[br]Dopisany: 27 Październik 2008, 21:58_________________________________________________:) jak będzie kasa to 18'' grafitowe z TT's na nowy sezon :)

Opublikowano

...i więcej nic nie trzeba :good:

Opublikowano

Już zbieram środki finansowe bo ORI zawias nie spełnia swojej funkcji przy ruszaniu na mokrym 0 trakcji do 3ki, nie radzi sobie z moim stylem jazdy w zakrętach :):( albo FK albo TEIN, jutro sprawdzę które lepsze cenowo. Gleba powinna być ok -65 mm z regulacją twardości :)[br]Dopisany: 27 Październik 2008, 21:58_________________________________________________:) jak będzie kasa to 18'' grafitowe z TT's na nowy sezon :)

idziesz jak burza obywatelu :mysli:

Opublikowano

a Ty zostajesz w tyle...musisz sobie jakieś rezanie wymyśleć :gwizdanie:

Opublikowano

madas 1.5 roku spokojnie siedziałem i ORI zaczęło mnie drażnić :) trzeba było coś porzeźbić ale w granicach rozsądku :) lubię wersje ala "sleeper" po samochodzie dużo nie widać a potencjał ma nie mały :) Alfa była w tym samym stylu i niech tak pozostanie :) jak na razie to audio mnie cieszy i to automatyczne oświetlenie co w niedzielę rzeźbiłem też :)

Opublikowano

ja i tak jestem niżej niż Vario, na wiosne Fele sobie sprawie 18", szyby teraz na czasie w listopadzie, gril też na wiosne s-line krata... a może coś jeszcze .....jak ktoś coś podpowie :mysli:[br]Dopisany: 27 Październik 2008, 22:11_________________________________________________ale jak wjedzie na nowym zawiasie to już porażka ten mój bidul :no:

Opublikowano

madas jedź do Rogala i wystarczy, i tak masz kox avanta :)

Opublikowano

dokładnie , prezencja za***ista :kox:

Opublikowano

Vario będziesz miał na spocie już te DRLe w jasnej barwie??

bo ciekawy jestem :mysli:

Opublikowano

No pewnie, czekam na suchą aurę i montuję :)