Iverson Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 nie mówi się "wiater" tylko wiatr , widzę ,że u Ciebie to nie pomaga IVE nie fikaj bo zara Madasa na ciebie naśle ooooooo misio , do psutulania jaki słodziutki
fantastic Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ło kur**a aż się przestraszyłam [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 17:15_________________________________________________ spoko - nie taki Madas straszny jak go opisują, gdzieś tam w środku jest małe ziarenko dobrego człowieka
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 nie mówi się "wiater" tylko wiatr , widzę ,że u Ciebie to nie pomaga IVE nie fikaj bo zara Madasa na ciebie naśle Sławek pamiętaj jakby co :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 wlasnie sie obudzilem dzindobry Adasiu - jak sie spało kochanie
Adas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ło kur**a aż się przestraszyłam [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 17:15_________________________________________________ spoko - nie taki Madas straszny jak go opisują, gdzieś tam w środku jest małe ziarenko dobrego człowieka trzeba tylko podlac na dyngusa i wtedy urosnie [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 17:23_________________________________________________ wlasnie sie obudzilem dzindobry Adasiu - jak sie spało kochanie :polew:
Azunia Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ło kur**a aż się przestraszyłam [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 17:15_________________________________________________ spoko - nie taki Madas straszny jak go opisują, gdzieś tam w środku jest małe ziarenko dobrego człowieka racja, madasek jest spoko wlasnie sie obudzilem dzindobry Adasiu - jak sie spało kochanie [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 17:24_________________________________________________ :wink4:
fantastic Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 dzindobry Adasiu - jak sie spało kochanie :polew: :decayed: Adasia od razu polubiłem za ten 3 kartony towaru co miał w jałcie
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 dzindobry Adasiu - jak sie spało kochanie :polew: :decayed: Adasia od razu polubiłem za ten 3 kartony towaru co miał w jałcie 4 Fun 4 licz dokładnie
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 nie mówi się "wiater" tylko wiatr , widzę ,że u Ciebie to nie pomaga IVE nie fikaj bo zara Madasa na ciebie naśle Sławek pamiętaj jakby co :gwizdanie: To jest normalnie zastraszanie :gwizdanie: Ale Madasa sie nie boje..., przeciez on łagodny jak baranek
Adas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 dzindobry Adasiu - jak sie spało kochanie :polew: :decayed: Adasia od razu polubiłem za ten 3 kartony towaru co miał w jałcie 4 Fun 4 licz dokładnie a ten pamieta bo nosil :polew:
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 nie mówi się "wiater" tylko wiatr , widzę ,że u Ciebie to nie pomaga IVE nie fikaj bo zara Madasa na ciebie naśle Sławek pamiętaj jakby co :gwizdanie: To jest normalnie zastraszanie :gwizdanie: Ale Madasa sie nie boje..., przeciez on łagodny jak baranek chyba jak śpi :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 chyba jak śpi :gwizdanie nie drażnij lwa
fantastic Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 4 Fun 4 licz dokładnie ja widziałem tam tylko 3 - wniosek z tego taki że wywaliliście cały karton towaru w piątek [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 17:34_________________________________________________Sławek chyba będe domawiał kubeczki zaniedługo żeby cały serwis mieć w domu - w razie czego przewidujesz jakąś promo za hurt ?
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 witajcie koledzy i koleżanki wróciłem z miasta ..... to moje zdjęcie to nic w porównaniu z jazdą z Musashim Szajbusem .... całe ręcę mam spocone i nogi mnie bolą od wciskania w podłoge jak ktoś mnie wkurzy to wsadzę na przejażdżkę po mieście z Musashim :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 witajcie koledzy i koleżanki wróciłem z miasta ..... to moje zdjęcie to nic w porównaniu z jazdą z Musashim Szajbusem .... całe ręcę mam spocone i nogi mnie bolą od wciskania w podłoge jak ktoś mnie wkurzy to wsadzę na przejażdżkę po mieście z Musashim :gwizdanie: widziałam co on odstawiał, zakręt i ciągła to jego żywioł :gwizdanie:
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 witajcie koledzy i koleżanki wróciłem z miasta ..... to moje zdjęcie to nic w porównaniu z jazdą z Musashim Szajbusem .... całe ręcę mam spocone i nogi mnie bolą od wciskania w podłoge jak ktoś mnie wkurzy to wsadzę na przejażdżkę po mieście z Musashim :gwizdanie: widziałam co on odstawiał, zakręt i ciągła to jego żywioł :gwizdanie: to nic w porównaniu z tym jak jeździ w mieście
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Sławek chyba będe domawiał kubeczki zaniedługo żeby cały serwis mieć w domu - w razie czego przewidujesz jakąś promo za hurt ? Jak zamówisz wiecej to pomyslimy nad jakimś rabatem Ja mam dla siebie zostawione 8 sztuk
Azunia Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Ja mam dla siebie zostawione 8 sztuk wrazie jak się która zbije :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi