Azunia Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Azunia zaraz Ci przyjdzie PW jak masz inne zdjęcie to prześlij a ja ci podam link do wklejenia
Ataga Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Marzena, jak idzie poruszanie się po forum? Marzena, tak jak ja, na razie szpieguje
Azunia Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Marzena, jak idzie poruszanie się po forum? Marzena, tak jak ja, na razie szpieguje jakby co, to mogę udzielić paru wskazówek, jak będą problemy
Azunia Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 położyłam młoda na kocyk z zabawkami, ale ma frajde
Ataga Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Marzena, jak idzie poruszanie się po forum? Marzena, tak jak ja, na razie szpieguje jak by co to mogę udzielić paru wskazówek jak będą problemy Ok. Dzięki Jakby Pepin stracił cierpliwość w tłumaczeniu, co i gdzie to się do Ciebie, Azunia zgłoszę
Azunia Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 pilot chyba najlepsza zabawka Marzena, jak idzie poruszanie się po forum? Marzena, tak jak ja, na razie szpieguje jak by co to mogę udzielić paru wskazówek jak będą problemy Ok. Dzięki Jakby Pepin stracił cierpliwość w tłumaczeniu, co i gdzie to się do Ciebie, Azunia zgłoszę ok
Ataga Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 co tam kobitki Udaję, że pracuję :naughty: Szefowej nie ma w biurze
Azunia Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Dzień Dobry ... kontrola cześć, a ty na zlocie obok przeszedłes i nawet nie zdążyłam Cie poznać osobiście
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 co tam kobitki Udaję, że pracuję :naughty: Szefowej nie ma w biurze ja widzę że poznaniacy mają dziwną przypadłość a mianowicie : piszą na forum będąc w pracy ....jak to się dzieję
Azunia Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Dzień Dobry ... kontrola a tak poza tym jak zdrówko po zlocie?
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 a ty Madas co porabiasz? ja zaczynam ćwiczyć a potem troche poruszać się na salce treningowej
Ataga Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Madasku, a Weronika kiedy "wkroczy" na forum???
Azunia Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 a ty Madas co porabiasz? ja zaczynam ćwiczyć a potem troche poruszać się na salce treningowej chce ci się? [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 14:15_________________________________________________ Madasku, a Weronika kiedy "wkroczy" na forum??? niedługo na poznańskim bedzie 50% kobiet
Ataga Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 co tam kobitki Udaję, że pracuję :naughty: Szefowej nie ma w biurze ja widzę że poznaniacy mają dziwną przypadłość a mianowicie : piszą na forum będąc w pracy ....jak to się dzieję To się nazywa mieć podzielność uwagi
lukaszr Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 a tak poza tym jak zdrówko po zlocie? Leżę w łóżku z: zapaleniem gardła, tchawicy, górnych dróg, kaszlem, temperaturą i zawalonym na maxa nosem - REWELACJA
Rekomendowane odpowiedzi