Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 to coś masz z głośnikami bo ja ładnie śpiewam wygrałem nawet konkurs chopinowski
kuredu Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 to coś masz z głośnikami bo ja ładnie śpiewam wygrałem nawet konkurs chopinowski
Adas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 co tam chłopaki i dziewczyny a wszystko ok .... a co u Ciebie a przewiozłem dziś na darmo tyłek do Lubonia :gwizdanie: jak na darmo Ty gnojku ja Ci dam no co jehchałem przez całe miasto żeby spagetti z Picolo zjesc i napić się fanty a z Tobą to se mogę na żywo na skype pogadać i tak nie moge na Ciebie patrzeć spagetti z picolo jest ok :decayed:
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 to coś masz z głośnikami bo ja ładnie śpiewam wygrałem nawet konkurs chopinowski co tak mysli .... dodam jeszcze że wygrałem konkurs w opolu, sopocie, londynie i w kilku innych ...tak dobrze śpiewam ....
nike21 Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 to coś masz z głośnikami bo ja ładnie śpiewam wygrałem nawet konkurs chopinowski co tak mysli .... dodam jeszcze że wygrałem konkurs w opolu, sopocie, londynie i w kilku innych ...tak dobrze śpiewam .... to dlaczego na zlocie do mnie nie dolaczyles w spiewaniu?
Piechol Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 spagetti z picolo jest ok :decayed: lepsza lasagne albo tortelini
Iverson Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 ma ktoś dzisiejszą "gazetę prawną"?? potrzeba mi
Adas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 spagetti z picolo jest ok :decayed: lepsza lasagne albo tortelini bedzie nastepna okazja to sprobuje
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Dobranoc Muminki i włóczykije ! śpij dobrze
Piechol Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 to Wy już wszyscy na letnich przyjedziecie w niedziele, a ja znów na zimówkach dziś jedźcie uważnie przez Bukowską... :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 ja na zimie jeszcze bede... letnie wrzuce w przyszlym tyg
Piechol Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 ja na zimie jeszcze bede... letnie wrzuce w przyszlym tyg ja za dwa, bo dzisiaj dopiero oponki zamówiłem...
nike21 Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 ja na zimie jeszcze bede... letnie wrzuce w przyszlym tyg ja za dwa, bo dzisiaj dopiero oponki zamówiłem... ja zakladam moje slicki
Adas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 a Mnie nie bedzie, bo musze szkole zaliczyc chcialem jutro maly spocik ale nie pasuje ludzikom, moze za tydzien tez w niedziele taki miedzyspot-spot ?
Piechol Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 show must go on.... no jasne, że tak a Twoje koksiarskie 15" nawet były pod prysznicem dzisiaj, bo jak je zdjąłem to mi ich się żal zrobiło
nike21 Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 a Mnie nie bedzie, bo musze szkole zaliczyc chcialem jutro maly spocik ale nie pasuje ludzikom, moze za tydzien tez w niedziele taki miedzyspot-spot ? :mysli: jestem za
Adas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 a Mnie nie bedzie, bo musze szkole zaliczyc chcialem jutro maly spocik ale nie pasuje ludzikom, moze za tydzien tez w niedziele taki miedzyspot-spot ? :mysli: jestem za a co na to Inni ? [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 23:32_________________________________________________http://www.cda.pl/gry-online/3/dzieki.php hahah
Rekomendowane odpowiedzi