fantastic Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 co tam słychać wieczorową porą ej ja byłem pierwszy ......
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 co tam słychać wieczorową porą ej ja byłem pierwszy ...... no w tym samym czasie prawie
Piechol Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 co masz , na ten obiadek?? a moze potrzebuje wsparcia duchowego kobieta w potrzebie , jako prawdziwy gentleman , trzeba pomóc we wszystkich dziedzinach :gwizdanie: co na obiadek? bede zaraz myslal no wlasnie, Piechol dawaj, moze kolezanka chce sie wyzalic, powspominac... koleżanka podeszła do tego bezstresowo, że tak powiem... taka była wściekła, że aż musiała iść na aerobic odstresować się więc z pocieszania chyba nici
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 i co tam chłopaki stara bida że tak powiem
Musashi Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 czy bedzie roznica na hamowni jak bede testowal na 18 a na 16 felgach ? nie, zreszta przy hamowanych 130 KM dziwne pytanie
fantastic Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 halo panie a Młodym84 to co sie dzieje - na spot przybył ale na forum go nie widze, wyjechał na wakacje czy co ?
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 halo panie a Młodym84 to co sie dzieje - na spot przybył ale na forum go nie widze, wyjechał na wakacje czy co ? przed chwilą go widziałem ... pojechał do lachy
wentyl Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 halo panie a Młodym84 to co sie dzieje - na spot przybył ale na forum go nie widze, wyjechał na wakacje czy co ? przed chwilą go widziałem ... pojechał do lachy i już wszystko wiadomo co robi :gwizdanie: :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 co masz , na ten obiadek?? a moze potrzebuje wsparcia duchowego kobieta w potrzebie , jako prawdziwy gentleman , trzeba pomóc we wszystkich dziedzinach :gwizdanie: co na obiadek? bede zaraz myslal no wlasnie, Piechol dawaj, moze kolezanka chce sie wyzalic, powspominac... koleżanka podeszła do tego bezstresowo, że tak powiem... taka była wściekła, że aż musiała iść na aerobic odstresować się więc z pocieszania chyba nici tzn. ze kolezanka jest w szoku wciaz
Piechol Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 tzn. ze kolezanka jest w szoku wciaz szukasz okazji?
fantastic Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 przed chwilą go widziałem ... pojechał do lachy hyhyhy i wszycho jasne
wentyl Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 MUSASHI olejek zmianiony jeszcze raz dzięki za załatwienie a ja spadam do roboty :hi:
Musashi Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 tzn. ze kolezanka jest w szoku wciaz szukasz okazji? nie no, wiem jak sie kolezanka czuje, aerobik nie pomaga chcialbym pomoc
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 MUSASHI olejek zmianiony jeszcze raz dzięki za załatwienie a ja spadam do roboty :hi: miłej pracy jeśli można tak powiedzieć Marcin
Musashi Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 MUSASHI olejek zmianiony jeszcze raz dzięki za załatwienie a ja spadam do roboty :hi:
Piechol Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 tzn. ze kolezanka jest w szoku wciaz szukasz okazji? nie no, wiem jak sie kolezanka czuje, aerobik nie pomaga chcialbym pomoc
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 tzn. ze kolezanka jest w szoku wciaz szukasz okazji? nie no, wiem jak sie kolezanka czuje, aerobik nie pomaga chcialbym pomoc a nie możecie się umówić na wzajemne pocieszanie
Rekomendowane odpowiedzi