nike21 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Cześć Sławek Panowie sam mam iść do tego kina ??????? Nike ? Madas? Musashi? Pepin? ja Ci dzisiaj nie jestem sie w stanie okreslic co do soboty... ale chetnie pojde z Wami wszystkimi
Deszcz Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Co słychać? Zależy gdzie się ucho przyłoży
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Cześć Sławek Panowie sam mam iść do tego kina ??????? Nike ? Madas? Musashi? Pepin? ja nie wiem czy nie będę miał gości skoro week wolny od spotów i zlotów ...dam cynka ....
slaweq Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 u nas w porządku Sławcio .... jednym słowem kula się No to git Ja jakiś ch..owy nastrój dzisiaj złapałem
nike21 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Cześć Sławek Panowie sam mam iść do tego kina ??????? Nike ? Madas? Musashi? Pepin? ja nie wiem czy nie będę miał gości skoro week wolny od spotów i zlotów ...dam cynka .... dokaldnie... moze mnie kolezanka znowu odwiedzi na pogawedke przy herbatce :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 u nas w porządku Sławcio .... jednym słowem kula się No to git Ja jakiś ch..owy nastrój dzisiaj złapałem ale coś się konkretnego stało ??
nike21 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 u nas w porządku Sławcio .... jednym słowem kula się No to git Ja jakiś ch..owy nastrój dzisiaj złapałem cos sie stalo? martwisz sie ze nie mam pieniedzy? nie martw sie... przyjdzie dzien ze i Ty nie bedziesz mial :>
Iverson Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 dokaldnie... moze mnie kolezanka znowu odwiedzi na pogawedke przy herbatce :gwizdanie: :gwizdanie: 1 raz w tygodniu bzykasz , rzadziej niż w celibacie :polew:
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Cześć Sławek Panowie sam mam iść do tego kina ??????? Nike ? Madas? Musashi? Pepin? ja nie wiem czy nie będę miał gości skoro week wolny od spotów i zlotów ...dam cynka .... dokaldnie... moze mnie kolezanka znowu odwiedzi na pogawedke przy herbatce :gwizdanie: :gwizdanie: a coś poza tym robicie
Iverson Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 u nas w porządku Sławcio .... jednym słowem kula się No to git Ja jakiś ch..owy nastrój dzisiaj złapałem co tam Sławciu
slaweq Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 u nas w porządku Sławcio .... jednym słowem kula się No to git Ja jakiś ch..owy nastrój dzisiaj złapałem ale coś się konkretnego stało ?? nic konkretnego..., jakas choroba mnie bierze i pewnie to dlatego
nike21 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 a coś poza tym robicie no pewnie... ale nie moge powiedziec :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 a coś poza tym robicie no pewnie... ale nie moge powiedziec :gwizdanie: :gwizdanie: no mów sami swoi
nike21 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 u nas w porządku Sławcio .... jednym słowem kula się No to git Ja jakiś ch..owy nastrój dzisiaj złapałem ale coś się konkretnego stało ?? nic konkretnego..., jakas choroba mnie bierze i pewnie to dlatego polecam grzane piwko z miodem... jest pyszne i pomaga
variocustoms Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Ja ostatnio mam doliny i humor (nie będę cytował Sławka) - mało co mnie cieszy.
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Nikuś wiedziałem że coś w tym stylu Twoja apteka zaproponuje :polew:
nike21 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 a coś poza tym robicie no pewnie... ale nie moge powiedziec :gwizdanie: :gwizdanie: no mów sami swoi a cos Ty taki ciekawski? :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 23:03_________________________________________________ Nikuś wiedziałem że coś w tym stylu Twoja apteka zaproponuje :polew: ja znam same domowe sposoby... :naughty:
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 dokładnie tak a propos czego to? no tego że znasz domowe sposoby
Rekomendowane odpowiedzi