variocustoms Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Jest B7 Avant 2.0 TDI do sprzedania, czarny, od kolegi z Konina, jak by co to skontaktuję ze sprzedawcą, Musahi może Ty się zainteresujesz ???
Piechol Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Jest B7 Avant 2.0 TDI do sprzedania, czarny, od kolegi z Konina, jak by co to skontaktuję ze sprzedawcą, Musahi może Ty się zainteresujesz ??? siema Bartek pokaż jakieś zdjęcia, poradzimy moderatorowi
wentyl Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Jest B7 Avant 2.0 TDI do sprzedania, czarny, od kolegi z Konina, jak by co to skontaktuję ze sprzedawcą, Musahi może Ty się zainteresujesz ??? siema Bartek pokaż jakieś zdjęcia, poradzimy moderatorowi otóz to jakieś fotki :gwizdanie: :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Moderator zna to auto bo VAGował je nawet - furka fajna, a felgi 17'' Musashi już zakupił
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Jest B7 Avant 2.0 TDI do sprzedania, czarny, od kolegi z Konina, jak by co to skontaktuję ze sprzedawcą, Musahi może Ty się zainteresujesz ??? Musahi do mnie pisał, że tylko Quattro go intersuje
kuredu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Jest B7 Avant 2.0 TDI do sprzedania, czarny, od kolegi z Konina, jak by co to skontaktuję ze sprzedawcą, Musahi może Ty się zainteresujesz ??? Musahi do mnie pisał, że tylko Quattro go intersuje ciekawe czemu czyżby była jakaś sytuacja w której jego FWD nie dało rady
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Jest B7 Avant 2.0 TDI do sprzedania, czarny, od kolegi z Konina, jak by co to skontaktuję ze sprzedawcą, Musahi może Ty się zainteresujesz ??? Musahi do mnie pisał, że tylko Quattro go intersuje przeciez w "Poroninie tez jest fajnie" :polew:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 14:46_________________________________________________ doberek siemka
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 :gwizdanie: zmykam zanim Musashi tu zerknie
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 :gwizdanie: zmykam zanim Musashi tu zerknie boisz sie? :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 :gwizdanie: zmykam zanim Musashi tu zerknie "chcesz pączka"?
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 :gwizdanie: zmykam zanim Musashi tu zerknie "chcesz pączka"? widze ze kropek zmienil miano :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 :gwizdanie: zmykam zanim Musashi tu zerknie "chcesz pączka"? widze ze kropek zmienil miano :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 :gwizdanie: zmykam zanim Musashi tu zerknie boisz sie? :gwizdanie: kto by się nie bał - pozdro pany - spadam - wytłumaczcie mnie jakby co
Młodzik Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 :gwizdanie: zmykam zanim Musashi tu zerknie "chcesz pączka"? widze ze kropek zmienil miano :gwizdanie: :gwizdanie: ostatnio zamiast kropka musashi dawał jakieś dziwne kwadraciki a teraz widzę że pączki rozdaję, to ja też chce :laghing2:
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 :gwizdanie: zmykam zanim Musashi tu zerknie boisz sie? :gwizdanie: kto by się nie bał - pozdro pany - spadam - wytłumaczcie mnie jakby co jasne wstawie sie za Toba jakby co mam chody u szefa :gwizdanie: :gwizdanie: zmykam zanim Musashi tu zerknie "chcesz pączka"? widze ze kropek zmienil miano :gwizdanie: :gwizdanie: ostatnio zamiast kropka musashi dawał jakieś dziwne kwadraciki a teraz widzę że pączki rozdaję, to ja też chce :laghing2: jak z ajerkoniakiem to ja tez poprosze... dwa
Młodzik Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 mi tam bez różnicy, taki głodny jestem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi