malutka:) Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ewentel po koleżeńsku.... i tylko po koleżeńsku
kuredu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Siemanko Coś tu spokojnie dzisiaj interesy wszyscy robią :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 O tej godzinie to zostaje dobranocka ,paciorek ,siusiu i spać :>[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 19:25_________________________________________________ A nie interesy[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 19:25_________________________________________________A za przyzwoleniem mamusi można na balety
kuredu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 O tej godzinie to zostaje dobranocka ,paciorek ,siusiu i spać :>[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 19:25_________________________________________________ A nie interesy[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 19:25_________________________________________________A za przyzwoleniem mamusi można na balety i dlatego Ci co robią interesy od 7 do 15 to są tam gdzie są i Ci co robią zawsze bez względu na godzinę są przed nimi :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja na ten przykład nie robie interesów od 7 do 15-stej
kuredu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja na ten przykład nie robie interesów od 7 do 15-stej ja też nie dlatego piszę, że każda pora jest dobra na robienie interesów
Madas Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ja robie interesy w godz bezinteresownych :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 kurde same byznesmeny mnie otaczają
malutka:) Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja tam zwykły robol jestem :>[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 19:49_________________________________________________I nie narzekam
Madas Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ja jestem niezwykły robol i też njie narzekam
Patrykbor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 powitać wszystkich, jutro o 8 rano zawias -35 a z wieczora stronga na wzmocnienie :gwizdanie: Nikuś też się zdziwłem jak Pawła na NK zobaczyłem, mówie jakieś jaja czy co kuredu te 35 mm nie za dużo
kuredu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ja jestem niezwykły robol i też njie narzekam Ty cały jestes niezwykły [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 20:08_________________________________________________ powitać wszystkich, jutro o 8 rano zawias -35 a z wieczora stronga na wzmocnienie :gwizdanie: Nikuś też się zdziwłem jak Pawła na NK zobaczyłem, mówie jakieś jaja czy co kuredu te 35 mm nie za dużo no tak tylko żeby auto się ładnie prezentowało a przy okazji się trakcja poprawi
Patrykbor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 W sumie tak jeden lubi rybki a drugie rybaka córki
kuredu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 W sumie tak jeden lubi rybki a drugie rybaka córki
Patrykbor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 W sumie tak jeden lubi rybki a drugie rybaka córki Chodzi o to że każdy ma inny gust Ja nie mogę se zglebić auta bo nie wjade na działkę nad jeziorem a nie wspomnę do garażu
kuredu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 W sumie tak jeden lubi rybki a drugie rybaka córki Chodzi o to że każdy ma inny gust Ja nie mogę se zglebić auta bo nie wjade na działkę nad jeziorem a nie wspomnę do garażu Patryk mi się gleba podoba strasznie, ale musze to pogodzić wszystko ze sobą, bo wygląd to nie wszystko, już teraz po poznaniu jeżdze jak slalomem żeby felg nie uszkodzic a jak obnize to juz calkiem bede jak pijany jezdzil
Patrykbor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Bartek ja na glebę też choruje i ładny felunek Tylko że przy ori zawiasie już obcieram mocno spodem jak wjeżdżam na działkę a właściciel powiedział że drogę zrobi jak będzie miał czas ,a gadał to dwa lata temu
Rekomendowane odpowiedzi