kamosor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 jak tam malowanie chalupy? :gwizdanie: się robi ... dzisiaj jeden pokój mi wyszpachlowali , jutro malują + łazienka .. mam nadzieję ze do niedzieli będę miał gotowe ... bo se dzisiaj monitor kupiłem i czekam żeby potestować Pepin pochwal się co to za maszyna ,ja w tym roku dam sobie spokój a w przyszłym łykam GS-a 650 lub 800 na wybór mam jeszcze trochę czasu A czy on wie Na kartonie napisane jest ASUS 22" z głośnikami i USB i kamerą, a co więcej ?? Widzę że jestem już przemęczony przeczytałem motor nie monitor ,ale ze mnie osiołek .Poleje trochę z siebie i idę spać -do widzenia wszystkim A robi się coraz ciekawiej (pejcze i te sprawy )
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a masz do tego zestawu , skórzane wdzianko :gwizdanie: no baa nie kuś...
Ataga Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a da się ? A co?? Niby nie?? :kox: nie :cool1: TAK :> Da się !!! Sprawdzone
gzyl Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a da się ? A co?? Niby nie?? :kox: nie :cool1: TAK :> Da się !!! Sprawdzone Wyjątki się zdarzają. Masz szczęście że trafiasz w te wyjątki ;] Faceta się nie da wychować. I jest mniej przewidywalny niż kobieta o ile ma stadninę pod maska ;]
Gość Ma4rzena Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 nie kuś... hyhy, trzeba, trzeba...
Ataga Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ok. Dobranoc wszystkim, od Pepinka też Może jakiś pejcz lub kajdanki znajdziemy :tongue4:
Gość Ma4rzena Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ...kogoś powkręcać, w końcu dziś 1 kwietnia
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 kajdanki znajdziemy :tongue4: tylko kluczyka nie wyrzućcie przypadkiem
Ataga Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a da się ? A co?? Niby nie?? :kox: nie :cool1: TAK :> Da się !!! Sprawdzone Wyjątki się zdarzają. Masz szczęście że trafiasz w te wyjątki ;] Faceta się nie da wychować. I jest mniej przewidywalny niż kobieta o ile ma stadninę pod maska ;] Stadninę odpowiednią ma, ale przez 10 lat każdego facia da się wychować :>
Gość Ma4rzena Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ok. Dobranoc wszystkim, od Pepinka też Może jakiś pejcz lub kajdanki znajdziemy :tongue4: Ooo! I pomysła zapodałam hihi :> Dobranoc
Patrykbor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ok. Dobranoc wszystkim, od Pepinka też Może jakiś pejcz lub kajdanki znajdziemy :tongue4: ja chyba żonę dopisze na forum
Gość Ma4rzena Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ja chyba żonę dopisze na forum hehe
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ale Wy wszyscy zboczeni jestescie normalna reakcja zdrowego człowieka
fantastic Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ale Wy wszyscy zboczeni jestescie jakie zboczone - zdrowe człowieki my są zdrastwujcie wieczorem - dopiero przeczytałem panie te poezje
Gość Ma4rzena Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ale Wy wszyscy zboczeni jestescie zaraz zboczeni, po prostu lubią sado-maso ale ja tam jestem toleracyjna :gwizdanie:
Madas Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ale Wy wszyscy zboczeni jestescie a czemu grzecznie pytam
fantastic Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 BTW przyznać się który to ?? Młody ??
Patrykbor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Spadam do jutra panowie i panie z fantazją
Rekomendowane odpowiedzi