wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pepin jak tan prace w odswieżaniu lokum idą ,malarz daje rade :mysli: Przyjedziecie to zobaczycie :> Dziś Pepin w pracy, a ja mam dyżur :> Nadeszła chwila prawdy - malarz właśnie rzuca orange w naszej sypialni na ściany, ciekawe co z tego wyjdzie pomarańczka w sypialni ciekawe nie powiem :mysli: Już mieliśmy ten kolor - pomarańcz i granat Był też zielony groszek Teraz powtarzamy pomarańcz, tylko inny odcień, mocniejszy Hmm jak mocniejszy odcień to może być bardziej "intensywnie" dla nas odcień nie ma znaczenia no pewnie liczy się inicjatywa i pomysł :polew:
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pepin jak tan prace w odswieżaniu lokum idą ,malarz daje rade :mysli: Przyjedziecie to zobaczycie :> Dziś Pepin w pracy, a ja mam dyżur :> Nadeszła chwila prawdy - malarz właśnie rzuca orange w naszej sypialni na ściany, ciekawe co z tego wyjdzie pomarańczka w sypialni ciekawe nie powiem :mysli: Już mieliśmy ten kolor - pomarańcz i granat Był też zielony groszek Teraz powtarzamy pomarańcz, tylko inny odcień, mocniejszy Hmm jak mocniejszy odcień to może być bardziej "intensywnie" dla nas odcień nie ma znaczenia
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ale fajne cytaty robita czego :naughty:
malutka:) Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pepin jak tan prace w odswieżaniu lokum idą ,malarz daje rade :mysli: Przyjedziecie to zobaczycie :> Dziś Pepin w pracy, a ja mam dyżur :> Nadeszła chwila prawdy - malarz właśnie rzuca orange w naszej sypialni na ściany, ciekawe co z tego wyjdzie pomarańczka w sypialni ciekawe nie powiem :mysli: Już mieliśmy ten kolor - pomarańcz i granat Był też zielony groszek Teraz powtarzamy pomarańcz, tylko inny odcień, mocniejszy Hmm jak mocniejszy odcień to może być bardziej "intensywnie" dla nas odcień nie ma znaczenia A ja mam ognistą czerwień :>
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pepin jak tan prace w odswieżaniu lokum idą ,malarz daje rade :mysli: Przyjedziecie to zobaczycie :> Dziś Pepin w pracy, a ja mam dyżur :> Nadeszła chwila prawdy - malarz właśnie rzuca orange w naszej sypialni na ściany, ciekawe co z tego wyjdzie pomarańczka w sypialni ciekawe nie powiem :mysli: Już mieliśmy ten kolor - pomarańcz i granat Był też zielony groszek Teraz powtarzamy pomarańcz, tylko inny odcień, mocniejszy Hmm jak mocniejszy odcień to może być bardziej "intensywnie" dla nas odcień nie ma znaczenia A ja mam ognistą czerwień :> o choroba to u ciebie corrida jest chyba :polew:
Piechol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ale fajne cytaty robita czego :naughty: szystkiego
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pepin jak tan prace w odswieżaniu lokum idą ,malarz daje rade :mysli: Przyjedziecie to zobaczycie :> Dziś Pepin w pracy, a ja mam dyżur :> Nadeszła chwila prawdy - malarz właśnie rzuca orange w naszej sypialni na ściany, ciekawe co z tego wyjdzie pomarańczka w sypialni ciekawe nie powiem :mysli: Już mieliśmy ten kolor - pomarańcz i granat Był też zielony groszek Teraz powtarzamy pomarańcz, tylko inny odcień, mocniejszy Hmm jak mocniejszy odcień to może być bardziej "intensywnie" dla nas odcień nie ma znaczenia A ja mam ognistą czerwień :> Ognista czerwień???? Toż to prawie jak lustro w sypialni!
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ale fajne cytaty robita czego :naughty: szystkiego ej cwaniak [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 13:21_________________________________________________PEPIN to TY czy Małżonka :mysli: :mysli: :gwizdanie:
Ataga Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pepin jak tan prace w odswieżaniu lokum idą ,malarz daje rade :mysli: Przyjedziecie to zobaczycie :> Dziś Pepin w pracy, a ja mam dyżur :> Nadeszła chwila prawdy - malarz właśnie rzuca orange w naszej sypialni na ściany, ciekawe co z tego wyjdzie pomarańczka w sypialni ciekawe nie powiem :mysli: Już mieliśmy ten kolor - pomarańcz i granat Był też zielony groszek Teraz powtarzamy pomarańcz, tylko inny odcień, mocniejszy Hmm jak mocniejszy odcień to może być bardziej "intensywnie" dla nas odcień nie ma znaczenia A ja mam ognistą czerwień :> Ognista czerwień???? Toż to prawie jak lustro w sypialni! To może być ciekawe Ale ja mam dodatki w granacie i jasnym drewnie, więc czerwnień odpada. Czerwień i czerń to ok
malutka:) Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pepin jak tan prace w odswieżaniu lokum idą ,malarz daje rade :mysli: Przyjedziecie to zobaczycie :> Dziś Pepin w pracy, a ja mam dyżur :> Nadeszła chwila prawdy - malarz właśnie rzuca orange w naszej sypialni na ściany, ciekawe co z tego wyjdzie pomarańczka w sypialni ciekawe nie powiem :mysli: Już mieliśmy ten kolor - pomarańcz i granat Był też zielony groszek Teraz powtarzamy pomarańcz, tylko inny odcień, mocniejszy Hmm jak mocniejszy odcień to może być bardziej "intensywnie" dla nas odcień nie ma znaczenia A ja mam ognistą czerwień :> Ognista czerwień???? Toż to prawie jak lustro w sypialni! A i jest lustro :> 2metry wysokie i 1,5 szerokości :polew:
Ataga Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ale fajne cytaty robita czego :naughty: szystkiego ej cwaniak [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 13:21_________________________________________________PEPIN to TY czy Małżonka :mysli: :mysli: :gwizdanie: PEPIN ma swoje konto. A ja to ja
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pepin jak tan prace w odswieżaniu lokum idą ,malarz daje rade :mysli: Przyjedziecie to zobaczycie :> Dziś Pepin w pracy, a ja mam dyżur :> Nadeszła chwila prawdy - malarz właśnie rzuca orange w naszej sypialni na ściany, ciekawe co z tego wyjdzie pomarańczka w sypialni ciekawe nie powiem :mysli: Już mieliśmy ten kolor - pomarańcz i granat Był też zielony groszek Teraz powtarzamy pomarańcz, tylko inny odcień, mocniejszy Hmm jak mocniejszy odcień to może być bardziej "intensywnie" dla nas odcień nie ma znaczenia A ja mam ognistą czerwień :> Ognista czerwień???? Toż to prawie jak lustro w sypialni! A i jest lustro :> 2metry wysokie i 1,5 szerokości :polew: No to można "powywijać"
variocustoms Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Bart-S widzę, że działasz w branży w której sterowniki ja wykorzystuję, no Siemens Logo ew. Moeller Easy
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Bart-S widzę, że działasz w branży w której sterowniki ja wykorzystuję, no Siemens Logo ew. Moeller Easy Troszkę wyżej niż logo Bartku - Siemens ONLY ale przede wszystkim CPU 400 (chyba w zakładzie tylko jedną 300 mamy)
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pepin jak tan prace w odswieżaniu lokum idą ,malarz daje rade :mysli: Przyjedziecie to zobaczycie :> Dziś Pepin w pracy, a ja mam dyżur :> Nadeszła chwila prawdy - malarz właśnie rzuca orange w naszej sypialni na ściany, ciekawe co z tego wyjdzie pomarańczka w sypialni ciekawe nie powiem :mysli: Już mieliśmy ten kolor - pomarańcz i granat Był też zielony groszek Teraz powtarzamy pomarańcz, tylko inny odcień, mocniejszy Hmm jak mocniejszy odcień to może być bardziej "intensywnie" dla nas odcień nie ma znaczenia A ja mam ognistą czerwień :> Ognista czerwień???? Toż to prawie jak lustro w sypialni! A i jest lustro :> 2metry wysokie i 1,5 szerokości :polew: No to można "powywijać" nawywijać też mozna :polew: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 13:29_________________________________________________ ej cwaniak ktoś mnie wołał? tak a co [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 13:30_________________________________________________ No ba!!!!!!!!!!!!!!! :mysli:
malutka:) Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nawywijać tak-tylko posprzątać też trzeba......potem
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nawywijać tak-tylko posprzątać też trzeba......potem o czym mowa :mysli:
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nawywijać tak-tylko posprzątać też trzeba......potem Hmmmmmmmmmmmmmm.... Kurcze taki się fajny klimacik zrobił a czas do pracy uderzać ;( Nawywijać tak-tylko posprzątać też trzeba......potem o czym mowa :mysli: Może chodzi o cumshoty :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi