Deszcz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Robie przymiarke pod wymiane kompletnego rozrządu i lekko się załamałem cenami, koszty miedzy 2k - 3k to tyle co w 2,5tdi ja zrobilem za 1800 calosc :gwizdanie: Nikuś daj namiar, masz gwarancje itd.? ASO ?
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nawywijać tak-tylko posprzątać też trzeba......potem Hmmmmmmmmmmmmmm.... Kurcze taki się fajny klimacik zrobił a czas do pracy uderzać ;( Nawywijać tak-tylko posprzątać też trzeba......potem o czym mowa :mysli: Może chodzi o cumshoty :gwizdanie: :gwizdanie: cholera wie może i jakies pieszczoty :tongue4:
Piechol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ej cwaniak ktoś mnie wołał? tak a co aaaa... wiadro
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ej cwaniak ktoś mnie wołał? tak a co aaaa... wiadro wiadro :gwizdanie: :gwizdanie: powiadasz
Piechol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Może chodzi o cumshoty :gwizdanie: :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nawywijać tak-tylko posprzątać też trzeba......potem Hmmmmmmmmmmmmmm.... Kurcze taki się fajny klimacik zrobił a czas do pracy uderzać ;( Nawywijać tak-tylko posprzątać też trzeba......potem o czym mowa :mysli: Może chodzi o cumshoty :gwizdanie: :gwizdanie: Jedni muszą popracować żeby odpoczywać mogli inni
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nikuś miałem Ci się pytać, rozrząd zdąrzyłeś wymienić przed Bukowiną? no jasne
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Bart Ty do roboty a ja w kimke ide walnąć bo po nocce jeszcze nie spałem a kolejna przedemna :gwizdanie: :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Bart-S widzę, słownictwo masz bogate przynajmniej jest z kim pogadać w wersji ENG MILF, FILF itd. itd.
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nikuś miałem Ci się pytać, rozrząd zdąrzyłeś wymienić przed Bukowiną? no jasne to zrobiłes w rozsądnej cenie
malutka:) Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Bart Ty do roboty a ja w kimke ide walnąć bo po nocce jeszcze nie spałem a kolejna przedemna :gwizdanie: :gwizdanie: Spij dobrze :>
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nikuś Nawywijać tak-tylko posprzątać też trzeba......potem Hmmmmmmmmmmmmmm.... Kurcze taki się fajny klimacik zrobił a czas do pracy uderzać ;( Nawywijać tak-tylko posprzątać też trzeba......potem o czym mowa :mysli: Może chodzi o cumshoty :gwizdanie: :gwizdanie: Jedni muszą popracować żeby odpoczywać mogli inni O rany teraz to już nic nie wiem... Bart Ty do roboty a ja w kimke ide walnąć bo po nocce jeszcze nie spałem a kolejna przedemna :gwizdanie: :gwizdanie: No niestety - 3mka bro! Bart-S widzę, słownictwo masz bogate przynajmniej jest z kim pogadać w wersji ENG MILF, FILF itd. itd. Przypomniał mi się Avant-Bus... :polew: :polew: A MILF jak najbardziej (ehh ten Trzeniu! )
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ja spadam trzymta sie stalowej ramy i spódnicy................ :polew: :hi:
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Bart-S widzę, słownictwo masz bogate przynajmniej jest z kim pogadać w wersji ENG MILF, FILF itd. itd. :naughty: Robie przymiarke pod wymiane kompletnego rozrządu i lekko się załamałem cenami, koszty miedzy 2k - 3k to tyle co w 2,5tdi ja zrobilem za 1800 calosc :gwizdanie: Nikuś daj namiar, masz gwarancje itd.? ASO ? czesci zalatwialem przez forum od kolegi TOM77 - dobre znizki, super kontakt -polecam!!! robote robil mi kumpel... nie ASO, a gwarancje mam taka ze mu ufam
variocustoms Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jest jeszcze DP, DD, SA, DA 3some
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Bart Ty do roboty a ja w kimke ide walnąć bo po nocce jeszcze nie spałem a kolejna przedemna :gwizdanie: :gwizdanie: Spij dobrze :> dzięki :> :> :>
Piechol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jest jeszcze DP, DD, SA, DA 3some znawca tematu
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jest jeszcze DP, DD, SA, DA 3some a gdzie BJ? :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Bart Ty do roboty a ja w kimke ide walnąć bo po nocce jeszcze nie spałem a kolejna przedemna :gwizdanie: :gwizdanie: Spij dobrze :> dzięki :> :> :> A ja lece na jakąś kawke Nara :>
Rekomendowane odpowiedzi