nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 czesc witam wlasnie mowie ze nie moge trafic na klubowiczki klubowiczek jeszcze nie mamy... narazie sa same forumowiczki :naughty: o przepraszam przejezyczenie :hi: e tam, nie masz za co ja sie tylko drocze taka juz moja natura :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:00_________________________________________________ jak tam samopoczucie? mamusiu :gwizdanie: jeszcze nie "mamusiu" samopoczucie wyśmienite, dziękuję... póki spoty mogę organizować to nie jest źle jeszcze nie oficjalnie ale juz prawie zostały 3 miechy a co bedzie? synus czy coreczka
Gość osetti Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 będzie nowy KLUBOWICZ :> o imieniu Maks
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 będzie nowy KLUBOWICZ :> o imieniu Maks no to super rozumiem ze pierwsze audi dostanie z seri matchbox? [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:02_________________________________________________ e tam... czesc Asiu dawno Cie u nas nie bylo... :gwizdanie: a Ja Asi nie znam, co Mnie ominelo ? w Bukowinie nie bylas ? Asi kiedys tlumaczylem droge na lotnisko... :gwizdanie: zaprzyjazniona klubowiczka z naszym regionem i znajoma z NK
Gość osetti Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 będzie nowy KLUBOWICZ :> o imieniu Maks no to super rozumiem ze pierwsze audi dostanie z seri matchbox? oj nie wiem czy go to zadowoli. już teraz sporo ze mną podróżuje...
kamosor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jak byłem nic się nie działo -wybyłem na 15 mni i 2 str. i powiększone forum ,więc witam jeszcze niepowitanych
Gość osetti Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Asi kiedys tlumaczylem droge na lotnisko... :gwizdanie: zaprzyjazniona klubowiczka z naszym regionem i znajoma z NK za to wytłumaczenie do dzisiaj jestem Ci wdzięczna tylko szkoda, że wtedy nie wypaliło spotkanie
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 będzie nowy KLUBOWICZ :> o imieniu Maks no to super rozumiem ze pierwsze audi dostanie z seri matchbox? oj nie wiem czy go to zadowoli. już teraz sporo ze mną podróżuje... ale tamtym bedzie mogl jezdzic sam a nie tam z mama...
Gość osetti Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jak byłem nic się nie działo -wybyłem na 15 mni i 2 str. i powiększone forum ,więc witam jeszcze niepowitanych Kłobuck wita Poznań
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Asi kiedys tlumaczylem droge na lotnisko... :gwizdanie: zaprzyjazniona klubowiczka z naszym regionem i znajoma z NK za to wytłumaczenie do dzisiaj jestem Ci wdzięczna tylko szkoda, że wtedy nie wypaliło spotkanie cala przyjemnosc po mojej stronie kiedys bedzie okazja to zawitasz na spota zobaczysz co sie dzieje jak 20 osob idzie do kawiarni w centrum handlowym :naughty:
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Koledzy i kolezanki wybieracie sie?? http://www.a4-klub.pl/smf/i_zlot_olsztynsko_elblaski_nowa_kaletka_2526_kwietnia_2009_r-t69704.0.html niestety, nie mam czym jechac [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:07_________________________________________________hej osetti
KAMA82 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 czesc witam wlasnie mowie ze nie moge trafic na klubowiczki klubowiczek jeszcze nie mamy... narazie sa same forumowiczki :naughty: o przepraszam przejezyczenie :hi: e tam, nie masz za co ja sie tylko drocze taka juz moja natura :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:00_________________________________________________ jak tam samopoczucie? mamusiu :gwizdanie: jeszcze nie "mamusiu" samopoczucie wyśmienite, dziękuję... póki spoty mogę organizować to nie jest źle jeszcze nie oficjalnie ale juz prawie zostały 3 miechy a co bedzie? synus czy coreczka no to sie ciesze
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 niestety, nie mam czym jechac witaj szefie przeciez Ciebie zawsze ktos przygarnie
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 kiedys bedzie okazja to zawitasz na spota zobaczysz co sie dzieje jak 20 osob idzie do kawiarni w centrum handlowym :naughty: a co się dzieje???
Patrykbor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Koledzy i kolezanki wybieracie sie?? http://www.a4-klub.pl/smf/i_zlot_olsztynsko_elblaski_nowa_kaletka_2526_kwietnia_2009_r-t69704.0.html niestety, nie mam czym jechac [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:07_________________________________________________hej osetti Zawsze ktoś cie podwiezie do połowy a my cie zabierzemy I jak można zielonemu odmówić
kamosor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Koledzy i kolezanki wybieracie sie?? http://www.a4-klub.pl/smf/i_zlot_olsztynsko_elblaski_nowa_kaletka_2526_kwietnia_2009_r-t69704.0.html niestety, nie mam czym jechac [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:07_________________________________________________hej osetti Zyczę Ci byś niedługo mógł powiedzieć lepsze wrogiem dobrego
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 kiedys bedzie okazja to zawitasz na spota zobaczysz co sie dzieje jak 20 osob idzie do kawiarni w centrum handlowym :naughty: a co się dzieje??? jak bys sie wiecznie nie spoznial to bys wiedzial... :gwizdanie: teraz jak bedziesz jechal z kims to moze w koncu bedziesz na czas :naughty: :gwizdanie:
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Koledzy i kolezanki wybieracie sie?? http://www.a4-klub.pl/smf/i_zlot_olsztynsko_elblaski_nowa_kaletka_2526_kwietnia_2009_r-t69704.0.html niestety, nie mam czym jechac [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:07_________________________________________________hej osetti jak nie masz czym wpadam po Ciebie i jedziemy jak cos
Rekomendowane odpowiedzi