Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 niestety, nie mam czym jechac witaj szefie przeciez Ciebie zawsze ktos przygarnie bardzo dziekuje za oferty tylko w taka trase, nie jechac swoim, to polowa radochy odpada...
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 niestety, nie mam czym jechac witaj szefie przeciez Ciebie zawsze ktos przygarnie bardzo dziekuje za oferty tylko w taka trase, nie jechac swoim, to polowa radochy odpada... pozwole polowe drogi prowadzic
KAMA82 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witaj Musashi hejka jak samopoczucie
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zyczę Ci byś niedługo mógł powiedzieć lepsze wrogiem dobrego na razie, wciaz mi sie wydaje, ze to dluuugi, zly sen...
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 niestety, nie mam czym jechac witaj szefie przeciez Ciebie zawsze ktos przygarnie bardzo dziekuje za oferty tylko w taka trase, nie jechac swoim, to polowa radochy odpada... polowa raodchy albo nawet wiecej odpadlo Ci ostatnio na trasie na zlot i z powrotem bo nie miales CB :naughty:
KAMA82 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam Osetti cześć Kama my sie nie znamy bo dopiero od niedawna jestem zarestrowana miło mi poznac
Pepin Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Osetti .. kiedyś na nocnych rozmowach w toku chyba się spotkaliśmy ?
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zyczę Ci byś niedługo mógł powiedzieć lepsze wrogiem dobrego na razie, wciaz mi sie wydaje, ze to dluuugi, zly sen... powiem Ci tak - nie ma tego zlego co na dobre by nie wyszlo... takze badz dobrej mysli a wszystko sie ulozy
kamosor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :>
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 pozwole polowe drogi prowadzic odwazny jestes dzieki za zaufanie poki co, nie moge nic planowac
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :> ja o 7 ale dam rade... forum hartuje :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Osetti .. kiedyś na nocnych rozmowach w toku chyba się spotkaliśmy ? na "nocnej jezdzie"? a możliwe, czasami sypnę tam jakims rymem my sie nie znamy bo dopiero od niedawna jestem zarestrowana miło mi poznac już się znamy, witaj na forum
Pepin Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :> hmmm to już prawie 2gie śniadanie ... na szczęście jutro remote work ...
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :> ja o 4:40 wstaje
KAMA82 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zyczę Ci byś niedługo mógł powiedzieć lepsze wrogiem dobrego na razie, wciaz mi sie wydaje, ze to dluuugi, zly sen... wentylek pozdrawia bo sdiedzimy na telefonie
Gość osetti Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :> ja o 4:40 wstaje a ja wogóle nie kładę się spać :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :> ja o 4:40 wstaje musisz kurom sypnac ziarna?
KAMA82 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :> do jutra
Rekomendowane odpowiedzi