nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 wentylek pozdrawia bo sdiedzimy na telefonie to pozdrow wentylka :>
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :> ja o 4:40 wstaje musisz kurom sypnac ziarna? :polew: przenosnia nawet pasuje :polew: :polew:
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witaj Musashi hejka jak samopoczucie pisalem wlasnie, czuje sie jak w zlym snie
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :> do jutra 3maj sie Kamila dobrej nocki
KAMA82 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Osetti .. kiedyś na nocnych rozmowach w toku chyba się spotkaliśmy ? na "nocnej jezdzie"? a możliwe, czasami sypnę tam jakims rymem my sie nie znamy bo dopiero od niedawna jestem zarestrowana miło mi poznac już się znamy, witaj na forum a dziekuje :hi:
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :> do jutra 3maj sie Kamila dobrej nocki a ty co Kamile wyganiasz?
KAMA82 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :> do jutra 3maj sie Kamila dobrej nocki wzajemnie [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:27_________________________________________________ Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :> do jutra 3maj sie Kamila dobrej nocki a ty co Kamile wyganiasz? hm chyba go nudze :> :>
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 niestety, nie mam czym jechac witaj szefie przeciez Ciebie zawsze ktos przygarnie bardzo dziekuje za oferty tylko w taka trase, nie jechac swoim, to polowa radochy odpada... polowa raodchy albo nawet wiecej odpadlo Ci ostatnio na trasie na zlot i z powrotem bo nie miales CB :naughty: ale zakrety byly....
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :> do jutra 3maj sie Kamila dobrej nocki a ty co Kamile wyganiasz? nie wyganiam... napisala "do jutra" to pozegnalem... jeszcze nie zalapala syndromu mlodego
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :> do jutra 3maj sie Kamila dobrej nocki a ty co Kamile wyganiasz? nie wyganiam... napisala "do jutra" to pozegnalem... komus to napisala
KAMA82 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witaj Musashi hejka jak samopoczucie pisalem wlasnie, czuje sie jak w zlym snie bardzo mi przykro ale poznanska grupa połaczona z Babimostem bedzie cie wspierac[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:30_________________________________________________ Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :> do jutra 3maj sie Kamila dobrej nocki a ty co Kamile wyganiasz? nie wyganiam... napisala "do jutra" to pozegnalem... jeszcze nie zalapala syndromu mlodego o zonk chyba sie nie zrozumielismy tym razem to ja sie drocze
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Do jutra wszystkim bo jutro muszę wstać o 9. :> do jutra 3maj sie Kamila dobrej nocki a ty co Kamile wyganiasz? nie wyganiam... napisala "do jutra" to pozegnalem... komus to napisala teraz widze :polew: sorki Kamila :doh1:
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nie wyganiam... napisala "do jutra" to pozegnalem... a, Kamila żegnala kamosora
KAMA82 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 wentylek pozdrawia bo sdiedzimy na telefonie to pozdrow wentylka :> przekarze napewno
KAMA82 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nie wyganiam... napisala "do jutra" to pozegnalem... a, Kamila żegnala kamosora no własnie dziekuje za wsparcie
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nie wyganiam... napisala "do jutra" to pozegnalem... a, Kamila żegnala kamosora juz sie polapalem wentylek pozdrawia bo sdiedzimy na telefonie to pozdrow wentylka :> przekarze napewno koniecznie [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:33_________________________________________________ zamotani wszyscy jacyś za duzo mleczka :naughty: :gwizdanie:
KAMA82 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 zamotani wszyscy jacyś a w szczególnosci ja to chyba wentylek tak na mnie dziala :> :>
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 pisalem wlasnie, czuje sie jak w zlym snie bardzo mi przykro ale poznanska grupa połaczona z Babimostem bedzie cie wspierac wiem, wiem, dzieki
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 pisalem wlasnie, czuje sie jak w zlym snie bardzo mi przykro ale poznanska grupa połaczona z Babimostem bedzie cie wspierac Babimost to tez poznanska grupa... prosze sie nie alienowac :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi