Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nie wyganiam... napisala "do jutra" to pozegnalem... a, Kamila żegnala kamosora no własnie dziekuje za wsparcie czuwam
KAMA82 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nie wyganiam... napisala "do jutra" to pozegnalem... a, Kamila żegnala kamosora wentylek pozdrawia :hi:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:37_________________________________________________ pisalem wlasnie, czuje sie jak w zlym snie bardzo mi przykro ale poznanska grupa połaczona z Babimostem bedzie cie wspierac Babimost to tez poznanska grupa... prosze sie nie alienowac :gwizdanie: alez skad i znowu gafa :wallbash:
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Adas, jestes ten z prawej? hehe ten z lewej, ten co sie dobrze trzyma :naughty:
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Babimost to tez poznanska grupa... prosze sie nie alienowac :gwizdanie: alez skad i znowu gafa :wallbash: teraz znowu ja sie drocze :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:39_________________________________________________ Adas, jestes ten z prawej? a ja ten z lewej :naughty:
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Musashi a tak sie teraz zastanawiam, na letnie juz zmieniles ?
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Musashi a tak sie teraz zastanawiam, na letnie juz zmieniles ? taa chyba w rowerze
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Musashi a tak sie teraz zastanawiam, na letnie juz zmieniles ? taa chyba w rowerze chodzi mi o to czy stracil te felgi ode Mnie czy zimowe
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 zamotani wszyscy jacyś pozytywnie [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:42_________________________________________________ Musashi a tak sie teraz zastanawiam, na letnie juz zmieniles ? taa chyba w rowerze chodzi mi o to czy stracil te felgi ode Mnie czy zimowe te od Ciebie ma... na szczescie...
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Musashi a tak sie teraz zastanawiam, na letnie juz zmieniles ? no :nabijasie:
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ciekawe gdzie sie podziewa drygent naszej orkiestry
Pepin Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ciekawe gdzie sie podziewa drygent naszej orkiestry batutę .. znaczy pałeczkę oddaje ... dobranoc
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ciekawe gdzie sie podziewa drygent naszej orkiestry batutę .. znaczy pałeczkę oddaje ... dobranoc Ty sie zegnasz czy droczysz? bo nie wiem czy Ci "czesc" napisac czy "spadaj"
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 dobranoc wszystim dobranoc :gwizdanie:
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ciekawe gdzie sie podziewa drygent naszej orkiestry batutę .. znaczy pałeczkę oddaje ... dobranoc Ty sie zegnasz czy droczysz? bo nie wiem czy Ci "czesc" napisac czy "spadaj" :polew:
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Musashi a tak sie teraz zastanawiam, na letnie juz zmieniles ? taa chyba w rowerze chodzi mi o to czy stracil te felgi ode Mnie czy zimowe mialem zmieniac w poniedzialek... na razie lezakuja z felgami u oponiarza... [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:47_________________________________________________ dobranoc wszystim dobranoc Kamila, NIkus teraz możesz...
Rekomendowane odpowiedzi