Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja mykam - bajo pany będziesz o 19.30
wentyl Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 więc mini spocik o 19.30 pod selgrosem KFC !!! no ładnie rzeczywiście pogoda piekna ,na spotkanko no ale ja niestety nie moge ,miłego spocika :good:
variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Widzę, że co niektórzy się spotują, nie wiedziałem tylko rezałem hihihi No i TAXI oglądam [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 21:04_________________________________________________Jak by co to są żółte, teraz widzę, że nie do końca widać
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 więc mini spocik o 19.30 pod selgrosem KFC !!! dzieki panie i panowie za super milutko spedzony wieczor i Bartek dzieki za przejazdzke - fura naprawde konkretnie sobie lata... :gwizdanie:
kamosor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 No tak byłem w Selgrosie o 19.40 przejeżdżałem obok KJC i nikogo nie widziałem ,czy mnie ktoś widział? ( o mimi spodku nie wiedziałem)
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 my juz po mini spociku ..... Vario byłoby lepiej widać jakby były włączone xeny ...
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 No tak byłem w Selgrosie o 19.40 przejeżdżałem obok KJC i nikogo nie widziałem ,czy mnie ktoś widział? ( o mimi spodku nie wiedziałem) my bylismy przy KFC a pozniej w srodku na kolacji... musielismy sie minac
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 No tak byłem w Selgrosie o 19.40 przejeżdżałem obok KJC i nikogo nie widziałem ,czy mnie ktoś widział? ( o mimi spodku nie wiedziałem) szkoda że nas nie zauważyłeś .... byliśmy w środu potem .....
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 I co tam nie walicie na melanż :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 właśnie wróciliśmy z kolacji spotowej
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja tez po spocie dzisiaj był rekord 9 . A zawsze jest 5 i nie jestem sam srebrnym już
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja tez po spocie dzisiaj był rekord 9 . A zawsze jest 5 i nie jestem sam srebrnym już a mówiłem że się rozwinie i u Was .... szczere gratulacje :good:
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Siemacie I co tam nie walicie na melanż :gwizdanie: siema mleczko jak zawsze leje sie strumieniami :naughty:
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Siemacie I co tam nie walicie na melanż :gwizdanie: mleczko jak zawsze leje sie strumieniami :naughty: nikuś [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 22:06_________________________________________________ Ja tez po spocie dzisiaj był rekord 9 . A zawsze jest 5 i nie jestem sam srebrnym już a mówiłem że się rozwinie i u Was .... szczere gratulacje :good: Nawet zaliczyliśmy przelot przez miasto , aż huczało na cb
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Siemacie I co tam nie walicie na melanż :gwizdanie: mleczko jak zawsze leje sie strumieniami :naughty: nikuś no to chlusniem bo szklem przejdzie
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nikuś to nawet na eleganckiej kolacji dzisiaj piwo z pod stołu pochlewał
Rekomendowane odpowiedzi