Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to przyznam sie ze dzisiaj czailem sie na Twoje frytki :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego od nich rozpoczalem konsumpcje
Gość Ma4rzena Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dobry wieczór wszystkim Tak tylko na chwile wpadam się przywitać, życzyć miłego weekendu i zaraz wypadam :>
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Vario bardzo zadowolony z przeglądu tym bardziej że się nikt do zawiasu nie czepił choć się pytali o to
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to przyznam sie ze dzisiaj czailem sie na Twoje frytki :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego od nich rozpoczalem konsumpcje a co miałeś przeczucie
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja też - nie dzielę się żoną i autem, reszta bierzta co chceta :gwizdanie: ale żyła
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to przyznam sie ze dzisiaj czailem sie na Twoje frytki :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego od nich rozpoczalem konsumpcje a co miałeś przeczucie kobiecy instynkt
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dobry wieczór wszystkim Tak tylko na chwile wpadam się przywitać, życzyć miłego weekendu i zaraz wypadam :> witaj dzieki, wzajemnie i czesc :naughty: :polew:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 22:38_________________________________________________ to przyznam sie ze dzisiaj czailem sie na Twoje frytki :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego od nich rozpoczalem konsumpcje a co miałeś przeczucie kobiecy instynkt koci instynkt
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to przyznam sie ze dzisiaj czailem sie na Twoje frytki :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego od nich rozpoczalem konsumpcje a co miałeś przeczucie
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja też - nie dzielę się żoną i autem, reszta bierzta co chceta :gwizdanie: to ja poproszę o klucze od nowo budowanego mieszkania :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to przyznam sie ze dzisiaj czailem sie na Twoje frytki :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego od nich rozpoczalem konsumpcje a co miałeś przeczucie specjalnie go namowilem na caly zestaw :naughty: :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a co miałeś przeczucie kobiecy instynkt instynkt to ja mam.... do kobiet :kox:
variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Kuredu to fajnie, znajomki w AP to podstawa, jak są problemy to zawsze postaram się pomóc, tam kilku gości ma gleby, kwestia jak z nimi zagadać co by się nie czepiali do autek na gwarancji Polecam się na przyszłość
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to przyznam sie ze dzisiaj czailem sie na Twoje frytki :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego od nich rozpoczalem konsumpcje a co miałeś przeczucie specjalnie go namowilem na caly zestaw :naughty: :gwizdanie: widac, ze nie doceniles moich mozliwosci
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a co miałeś przeczucie kobiecy instynkt instynkt to ja mam.... do kobiet :kox: też sie przydaje
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dobry wieczór wszystkim Tak tylko na chwile wpadam się przywitać, życzyć miłego weekendu i zaraz wypadam :> hej, a dlaczegoz wypadasz?
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to przyznam sie ze dzisiaj czailem sie na Twoje frytki :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego od nich rozpoczalem konsumpcje a co miałeś przeczucie specjalnie go namowilem na caly zestaw :naughty: :gwizdanie: widac, ze nie doceniles moich mozliwosci e tam... poprstu jestes zdzarty i nie chciales sie podzielic :naughty:
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 co taka cisza jaka cisz a no wlasnie
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a co miałeś przeczucie kobiecy instynkt instynkt to ja mam.... do kobiet :kox: też sie przydaje ba :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi