kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja też - nie dzielę się żoną i autem, reszta bierzta co chceta :gwizdanie: to ja poproszę o klucze od nowo budowanego mieszkania :gwizdanie: ale bierzesz klucze razem z kredytem :gwizdanie:
kamosor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dobry wieczór wszystkim Tak tylko na chwile wpadam się przywitać, życzyć miłego weekendu i zaraz wypadam :> CZEŚĆ MARZENA
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 co taka cisza jaka cisz a madas sie sobie dziwi, ze malo spamuje :polew:
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 co taka cisza jaka cisz a madas sie sobie dziwi, ze malo spamuje :polew: a przeciez zone mu dzisiaj ustawilismy zeby byla bardziej wyrozumiala :polew:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja też - nie dzielę się żoną i autem, reszta bierzta co chceta :gwizdanie: to ja poproszę o klucze od nowo budowanego mieszkania :gwizdanie: ale bierzesz klucze razem z kredytem :gwizdanie: nie nie
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 widac, ze nie doceniles moich mozliwosci e tam... poprstu jestes zdzarty i nie chciales sie podzielic :naughty: dzielic to sie mozna ale nie frytkami
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 madas nawet jak był w bukowinie to go nikt nie przegonił w statystykach
kamosor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja też - nie dzielę się żoną i autem, reszta bierzta co chceta :gwizdanie: to ja poproszę o klucze od nowo budowanego mieszkania :gwizdanie: ale bierzesz klucze razem z kredytem :gwizdanie: Madas nie bądź taki wszystkiego nie bierz -zostaw mu chociaż kredyt
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja też - nie dzielę się żoną i autem, reszta bierzta co chceta :gwizdanie: to ja poproszę o klucze od nowo budowanego mieszkania :gwizdanie: ale bierzesz klucze razem z kredytem :gwizdanie: nie nie bierz, przeciez kredyt jest na kredytobiorce, nie koniecznie na wlasciciela mieszkania
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 co taka cisza jaka cisz a madas sie sobie dziwi, ze malo spamuje :polew: a Ty nerwus-szajbus co kurcze kozak się niezły robisz, jeszcze ze 2 miechy i będzie cześków kroił na mieście
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 widac, ze nie doceniles moich mozliwosci e tam... poprstu jestes zdzarty i nie chciales sie podzielic :naughty: dzielic to sie mozna ale nie frytkami to zes polecial po bandzie :polew:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 madas sie sobie dziwi, ze malo spamuje :polew: tworzy poezji za mało a nie spacośtam :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 co taka cisza jaka cisz a madas sie sobie dziwi, ze malo spamuje :polew: a Ty nerwus-szajbus co kurcze kozak się niezły robisz, jeszcze ze 2 miechy i będzie cześków kroił na mieście :cool1: :kox: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 22:49_________________________________________________ widac, ze nie doceniles moich mozliwosci e tam... poprstu jestes zdzarty i nie chciales sie podzielic :naughty: dzielic to sie mozna ale nie frytkami to zes polecial po bandzie :polew: szczery jestem
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 bo mi nie chcą dać kluczy bez kredyta
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to weż kredyt a zostaw klucze no wlasnie... ja tez chetnie klucze wezme :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi