Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to weż kredyt a zostaw klucze w sumie na to samo wyjdzie ... wezmę kasę z krechy, Bartek z Paulą spłacą a ja sobie coś kupię ok to już Was lubię :kox:
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurde jak się wszyscy moim majątkiem i długami dzielą
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurde jak się wszyscy moim majątkiem i długami dzielą nie? normalnie szok dlatego ja biore tv i ekspres do kawy :naughty:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurde jak się wszyscy moim majątkiem i długami dzielą no a co jak powiedziałeś że mamy brać wszystko prócz żony i auta :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Auta nie to se felunek z samochodu biorę
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Auta nie to se felunek z samochodu biorę to ja jeszcze może pobory miesięczne
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurde jak się wszyscy moim majątkiem i długami dzielą no a co jak powiedziałeś że mamy brać wszystko prócz żony i auta :gwizdanie: ale nic w Was dobroci nie ma żeby mi coś zostawić ;(
variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Podjąłem decyzję i wypisuję się z sekty zwanej A4-Klub
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurde jak się wszyscy moim majątkiem i długami dzielą no a co jak powiedziałeś że mamy brać wszystko prócz żony i auta :gwizdanie: ale nic w Was dobroci nie ma żeby mi coś zostawić ;( ale jak Ci zostawimy to nieszczęśliwy będziesz
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurde jak się wszyscy moim majątkiem i długami dzielą no a co jak powiedziałeś że mamy brać wszystko prócz żony i auta :gwizdanie: ale nic w Was dobroci nie ma żeby mi coś zostawić ;( rachunki za prąd
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Auta nie to se felunek z samochodu biorę to ja jeszcze może pobory miesięczne ale ja jestem bezrobotny, przecież wiesz :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Podjąłem decyzję i wypisuję się z sekty zwanej A4-Klub a dlaczemu to [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 23:03_________________________________________________ Auta nie to se felunek z samochodu biorę to ja jeszcze może pobory miesięczne ale ja jestem bezrobotny, przecież wiesz :gwizdanie: wiem ale darowizny masz duże
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurde jak się wszyscy moim majątkiem i długami dzielą no a co jak powiedziałeś że mamy brać wszystko prócz żony i auta :gwizdanie: ale nic w Was dobroci nie ma żeby mi coś zostawić ;( no jak... zostanie Ci zona i auto bez felg
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Podjąłem decyzję i wypisuję się z sekty zwanej A4-Klub
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurde jak się wszyscy moim majątkiem i długami dzielą no a co jak powiedziałeś że mamy brać wszystko prócz żony i auta :gwizdanie: ale nic w Was dobroci nie ma żeby mi coś zostawić ;( no jak... zostanie CI zona i auto bez felg wychodzi na to że Bartek jest bardzo zachłanny
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 wiem ale darowizny masz duże jakie darowizny
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurde jak się wszyscy moim majątkiem i długami dzielą no a co jak powiedziałeś że mamy brać wszystko prócz żony i auta :gwizdanie: ale nic w Was dobroci nie ma żeby mi coś zostawić ;( no jak... zostanie CI zona i auto bez felg wychodzi na to że Bartek jest bardzo zachłanny no dokladnie... wszystko by chcial sknerus jeden :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 wiem ale darowizny masz duże jakie darowizny jakie i jakie ...co Ty taki ciekawski jesteś
variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Madas zacząłem zauważać, że nie pasuję do was. Po drugie przed zapisaniem się do klubu moje statystyki były min 5 razy na 7 dni a teraz jest max 1 raz na 7 dni, po trzecie przed zapisaniem się do klubu auto było jak dziewica a teraz rezanie za rezaniem, otwarłem tuningową puszkę pandory
Rekomendowane odpowiedzi