Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Musashim i tak nigdy nie będę, a FANTASTIC ja Ciebie lubię, fajną mordkę masz y tam, bycie Musashim to porażka
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A co was tak dużo, nie pijecie dzisiaj w końcu pt :?: Ja pauzuję narazie
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie piszcie tak szybko bo znowu muszę czytać ostatnie 30 stron co mnie nie było :decayed: A tak po za tym to witam Poznań siema PABLO u nas poezja plynie jak rzeka... nie ma zmiluj :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Musashim i tak nigdy nie będę, a FANTASTIC ja Ciebie lubię, fajną mordkę masz y tam, bycie Musashim to porażka no ale ten co czeka na Musashiego to dopiero ma porażkę
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Musashim i tak nigdy nie będę, a FANTASTIC ja Ciebie lubię, fajną mordkę masz y tam, bycie Musashim to porażka no ale ten co czeka na Musashiego to dopiero ma porażkę :polew:
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie piszcie tak szybko bo znowu muszę czytać ostatnie 30 stron co mnie nie było :decayed: A tak po za tym to witam Poznań siema PABLO u nas poezja plynie jak rzeka... nie ma zmiluj :gwizdanie: Tylko uważać z tą poezją bo zaraz strzelą 2 klocki
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie piszcie tak szybko bo znowu muszę czytać ostatnie 30 stron co mnie nie było :decayed: A tak po za tym to witam Poznań hej Pablo
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Rogi się połamały, radio to jak dla mnie normalka, springi i LEDy też, (zboczenie zawodowe) gleba to perwera, a sexu mi brakuje do k. nędzy !!! Ale do cholerki "uwielbiam" was chłopaki trzebabylo na spota dzisiaj wjechac a był jakiś sex
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A co was tak dużo, nie pijecie dzisiaj w końcu pt :?: Ja pauzuję narazie a kto powiedzial ze nie pjemy? zdrowko
variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Musashi na spota z 2 śpiącymi córkami chyba. Fantastic wysłałem fotkę na konkurs którą zrobiłeś ale jednak zrezygowałem ze startowania bo reguły trochę dziwne, jak Bóg da to na inny miesiąc dam, na raziew twoja fota na tapecie jest
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Musashim i tak nigdy nie będę, a FANTASTIC ja Ciebie lubię, fajną mordkę masz pany uroczyście oświadczam już dzisiaj że jak wyjadę z garażu moją beeszóstką to musimy wiecie co zrobić żeby sie nie psuła nie ?
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie piszcie tak szybko bo znowu muszę czytać ostatnie 30 stron co mnie nie było :decayed: A tak po za tym to witam Poznań siemasz Pablo
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie piszcie tak szybko bo znowu muszę czytać ostatnie 30 stron co mnie nie było :decayed: A tak po za tym to witam Poznań siema PABLO u nas poezja plynie jak rzeka... nie ma zmiluj :gwizdanie: Tylko uważać z tą poezją bo zaraz strzelą 2 klocki to bedziemy gonic na trzeciego :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Rogi się połamały, radio to jak dla mnie normalka, springi i LEDy też, (zboczenie zawodowe) gleba to perwera, a sexu mi brakuje do k. nędzy !!! Ale do cholerki "uwielbiam" was chłopaki trzebabylo na spota dzisiaj wjechac a był jakiś sex Co u was też się dzieją takie rzeczy myślałem że tylko krk wie jak się dobrze bawić
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Musashim i tak nigdy nie będę, a FANTASTIC ja Ciebie lubię, fajną mordkę masz y tam, bycie Musashim to porażka no ale ten co czeka na Musashiego to dopiero ma porażkę no co, muszę mieć wejście
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Musashi na spota z 2 śpiącymi córkami chyba. Fantastic wysłałem fotkę na konkurs którą zrobiłeś ale jednak zrezygowałem ze startowania bo reguły trochę dziwne, jak Bóg da to na inny miesiąc dam, na raziew twoja fota na tapecie jest polecam sie
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Musashim i tak nigdy nie będę, a FANTASTIC ja Ciebie lubię, fajną mordkę masz pany uroczyście oświadczam już dzisiaj że jak wyjadę z garażu moją beeszóstką to musimy wiecie co zrobić żeby sie nie psuła nie ? wiemy :naughty: jak ja wezme w tym udzial to wierz mi ze sie w zyciu nie spier*oli :gwizdanie: :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 dobra to na kogo teraz szydera idzie
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Musashim i tak nigdy nie będę, a FANTASTIC ja Ciebie lubię, fajną mordkę masz pany uroczyście oświadczam już dzisiaj że jak wyjadę z garażu moją beeszóstką to musimy wiecie co zrobić żeby sie nie psuła nie ? spoko rozbijęmy szampana o dach czy tam maskę
Rekomendowane odpowiedzi