Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Musashim i tak nigdy nie będę, a FANTASTIC ja Ciebie lubię, fajną mordkę masz pany uroczyście oświadczam już dzisiaj że jak wyjadę z garażu moją beeszóstką to musimy wiecie co zrobić żeby sie nie psuła nie ? ochrzcic ja rozbiciem butelki szampana o burte... ?
Adas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 cześć Adas i Mlodzik czesc Adaś i reszta :hi: :hi:
variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Bycie "Musashim" to nie porażka, marzę o tym, żeby mieć wiedzę Musashiego, nie ma to jak być PERFECT, albo wszystko albo nic !
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Siema Poznaniacy Spamowicze No.1 na forum wpadlem sie przywitac i zobaczyc jak sie macie
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kuredu i jak się skończyło z tym lcd'kiem, kupiłeś nowy :?:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Musashim i tak nigdy nie będę, a FANTASTIC ja Ciebie lubię, fajną mordkę masz y tam, bycie Musashim to porażka no ale ten co czeka na Musashiego to dopiero ma porażkę no co, muszę mieć wejście no chyba wejście SMOKA ada
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 cześć Adas i Mlodzik czesc Adaś i reszta :hi: :hi: a ten znowu swoje piramidy... czy Twoi przodkowie to czasem nie faraoni?
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Siema Poznaniacy Spamowicze No.1 na forum wpadlem sie przywitac i zobaczyc jak sie macie Witamy drugiego szefa
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 adaś to całą czyczepe towaru z turka będzie musiał przywieść :decayed:
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 cześć Adas i Mlodzik czesc Adaś i reszta :hi: :hi: a ten znowu swoje piramidy... czy Twoi przodkowie to czasem nie faraoni? :polew:
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Siema Poznaniacy Spamowicze No.1 na forum wpadlem sie przywitac i zobaczyc jak sie macie czesc Grześ mamy sie dobrze
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 myślałem że tylko krk wie jak się dobrze bawić przeciez od kogos musial sie uczyc
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Siema Poznaniacy Spamowicze No.1 na forum wpadlem sie przywitac i zobaczyc jak sie macie cześć Pasiaku .... mamy się świetnie nawet mieliśmy spotową kolację już wcześniej
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Musashim i tak nigdy nie będę, a FANTASTIC ja Ciebie lubię, fajną mordkę masz pany uroczyście oświadczam już dzisiaj że jak wyjadę z garażu moją beeszóstką to musimy wiecie co zrobić żeby sie nie psuła nie ? spoko rozbijęmy szampana o dach czy tam maskę Ty nie bądz taki hej do przodu bo im zaraz o parku miniatur powiem i zobaczysz :gwizdanie: :polew:
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Siema Poznaniacy Spamowicze No.1 na forum wpadlem sie przywitac i zobaczyc jak sie macie siema a bawimy sie
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 dobra to na kogo teraz szydera idzie obojetnie... najwazniejsze ze jest fajnie
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurfa tak spamujecie ze przy pisaniu nowej wiadomosci mam juz 5 nieprzeczytanych
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witamy drugiego szefa przecież nie mam brata bliźniaka
Rekomendowane odpowiedzi