Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurfa tak spamujecie ze przy pisaniu nowej wiadomosci mam juz 5 nieprzeczytanych trzeba se bylo wylaczyc ta opcje... u nas bez tego ani rusz :gwizdanie: no własnie widze co sie dzieje :kox: jest Poznan - jest poezja :kox: :gwizdanie: i kawałek e-g
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 coś mnie sie tu cytat jakiś wpakował - już zrobiłem porządek z nim. Kuredu Bartek a kto cipanie tak szprajem porysował szybę przednią w jałcie w podpisie
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Musashim i tak nigdy nie będę, a FANTASTIC ja Ciebie lubię, fajną mordkę masz y tam, bycie Musashim to porażka no ale ten co czeka na Musashiego to dopiero ma porażkę :mysli: chodzi o to ze M sie zawsze spoznia :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurfa tak spamujecie ze przy pisaniu nowej wiadomosci mam juz 5 nieprzeczytanych trzeba se bylo wylaczyc ta opcje... u nas bez tego ani rusz :gwizdanie: no własnie widze co sie dzieje :kox: jest Poznan - jest poezja :kox: :gwizdanie: i kawałek e-g dokładnie :good:
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurfa tak spamujecie ze przy pisaniu nowej wiadomosci mam juz 5 nieprzeczytanych Ja miałem jakieś 15 wiadomości bo coś internet przymulił PABLO kupiłem nowy a stary poszedł na allegro za 3stówki To przynajmniej jest na kilka dobrych flaszek
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 kurfa tak spamujecie ze przy pisaniu nowej wiadomosci mam juz 5 nieprzeczytanych trzeba se bylo wylaczyc ta opcje... u nas bez tego ani rusz :gwizdanie: no własnie widze co sie dzieje :kox: jest Poznan - jest poezja :kox: :gwizdanie: i kawałek e-g no wiadomo tylko dlaczego tak niesmialo?
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 To przynajmniej jest na kilka dobrych flaszek nie nie to i tak nie jego kasa tylko nasza spotowa :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Musashim i tak nigdy nie będę, a FANTASTIC ja Ciebie lubię, fajną mordkę masz y tam, bycie Musashim to porażka no ale ten co czeka na Musashiego to dopiero ma porażkę :mysli: chodzi o to ze M sie zawsze spoznia :gwizdanie: ja jestem zawsze punktualnie, tyle ze pojawiaja sie zawsze anomalie czasoprzestrzenne
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zaczyna sie ciekawie robić [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 23:36_________________________________________________ 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich dogonią Mazowsze i przejdzie
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 coś mnie sie tu cytat jakiś wpakował - już zrobiłem porządek z nim. Kuredu Bartek a kto cipanie tak szprajem porysował szybę przednią w jałcie w podpisie a ptaki z radości że wiosna idzie się zesra....
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zaczyna sie ciekawie robić [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 23:36_________________________________________________ 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich dogonią Mazowsze i przejdzie tyle tylko ze my nikogo nie gonimy... poprostu jest klimat i sie pisze
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich Paweł a Ty wiesz jakie w Poznaniu dupki latają po mieście :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Idę na wyspę a potem w kimono -papa poeci do kina sam chyba pójdę jutro
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a ptaki z radości że wiosna idzie się zesra.... łądnie ci te sraki naptakały :polew:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nikuś i jak tam ale pytanie pewnie juz ma taką wikse że hoho
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich gone with the wind
Rekomendowane odpowiedzi