fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 10 stron :gwizdanie: poczekaj aż mi neta podłączą teraz z komórki walisz nie w ogólne nie mam neta ...wale z parapetu :polew:
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 10 stron :gwizdanie: poczekaj aż mi neta podłączą teraz z komórki walisz nie w ogólne nie mam neta ...wale z parapetu to do mnie zamiast dzwonka do drzwi to 3 razy w okno 2 razy w parapet
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 10 stron :gwizdanie: poczekaj aż mi neta podłączą teraz z komórki walisz nie w ogólne nie mam neta ...wale z parapetu świnia wali sąsiadom na parapet, a po tych skrzydełkach z KFC fuj
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Adas nie czytaj tylko pisz .... nie nadaza... zamiast lepszego procka wzial lepsza grafe i teraz sa tego skutki :gwizdanie: :gwizdanie: a po co mu proca do kompa my to do wybijania szyb mieliśmy procek to procesor w slangu informatycznym :gwizdanie: wiem wiem szydera idzie :polew:
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dobra panowie ja spadam bo oczy nie dają rady z czytaniem tak szybko jak wy potraficie pisać Dozo do jutra 3maj sie Patryk do jutra pewnie [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 00:05_________________________________________________ Adas nie czytaj tylko pisz .... nie nadaza... zamiast lepszego procka wzial lepsza grafe i teraz sa tego skutki :gwizdanie: :gwizdanie: a po co mu proca do kompa my to do wybijania szyb mieliśmy procek to procesor w slangu informatycznym :gwizdanie: wiem wiem szydera idzie :polew: szydera musi byc :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dobra panowie ja spadam bo oczy nie dają rady z czytaniem tak szybko jak wy potraficie pisać Dozo do jutra do jutra Patrik
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Idę pod prysznica może zdąże na jubileusz dwóch klocków
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Idę pod prysznica może zdąże na jubileusz dwóch klocków :good:
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Idę pod prysznica może zdąże na jubileusz dwóch klocków chyba jak se głowe w spłuczce kibelka umyjesz to może dasz rade
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 no na mnie też już czas - do jutra panowie
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Idę pod prysznica może zdąże na jubileusz dwóch klocków no co Ty będziesz klocki tam puszczał
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 no na mnie też już czas - do jutra panowie juz?
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 no na mnie też już czas - do jutra panowie K**** gdzie idziesz .... w skrzynkę zajebesz :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Adas karuzela zwolnila zeby Twoj procek nadazyl :gwizdanie: :gwizdanie: mozesz pisac
Adas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja tez ide spac bo nie jestem juz dzis do zycia.. do jutra
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 tak z innej beczki wartoby sie zastanowic nad forma spotow gdy bedzie cieplo...
Adas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Adas karuzela zwolnila zeby Twoj procek nadazyl :gwizdanie: :gwizdanie: mozesz pisac procek mam dobry
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja tez ide spac bo nie jestem juz dzis do zycia.. do jutra no nie przesadzj... otworz piwko i pisz
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 no na mnie też już czas - do jutra panowie juz? no dobra - przekonałeś mnie skoro nalegasz i tak ładnie prosisz ..... ,\... to jeszcze se z minijutke posiedze
Rekomendowane odpowiedzi