Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja tez ide spac bo nie jestem juz dzis do zycia.. do jutra a co się dzieję Adaś
Adas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja tez ide spac bo nie jestem juz dzis do zycia.. do jutra no nie przesadzj... otworz piwko i pisz
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 tak z innej beczki wartoby sie zastanowic nad forma spotow gdy bedzie cieplo... nie ma sie nad czym zastanawiac... św Jerzy, grill, piwko i kazdy taxi przyjezdza :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja tez ide spac bo nie jestem juz dzis do zycia.. do jutra no nie przesadzj... otworz piwko i pisz przeciez mu zawsze piwka brakuje
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 tak z innej beczki wartoby sie zastanowic nad forma spotow gdy bedzie cieplo... ale że co na rowerach mamy wpadać
Adas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja tez ide spac bo nie jestem juz dzis do zycia.. do jutra a co się dzieję Adaś chyba nic
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 no na mnie też już czas - do jutra panowie juz? no dobra - przekonałeś mnie skoro nalegasz i tak ładnie prosisz ..... ,\... to jeszcze se z minijutke posiedze i to mi sie podoba
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 tak z innej beczki wartoby sie zastanowic nad forma spotow gdy bedzie cieplo... na Jerzego czyli że ?
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 tak z innej beczki wartoby sie zastanowic nad forma spotow gdy bedzie cieplo... nie ma sie nad czym zastanawiac... św Jerzy, grill, piwko i kazdy taxi przyjezdza :gwizdanie: to chyba sa fajniejsze miejsca niz sw. Jerzy
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja tez ide spac bo nie jestem juz dzis do zycia.. do jutra a co się dzieję Adaś chyba nic jaka deprecha Cie dzisiaj dopadla czy co?
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 tak z innej beczki wartoby sie zastanowic nad forma spotow gdy bedzie cieplo... na Jerzego czyli że ? to taka pozycja praktykowana na spotach
Adas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 tak z innej beczki wartoby sie zastanowic nad forma spotow gdy bedzie cieplo... nie ma sie nad czym zastanawiac... św Jerzy, grill, piwko i kazdy taxi przyjezdza :gwizdanie: a kto mi zafunduje taxi ?
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 tak z innej beczki wartoby sie zastanowic nad forma spotow gdy bedzie cieplo... nie ma sie nad czym zastanawiac... św Jerzy, grill, piwko i kazdy taxi przyjezdza :gwizdanie: to chyba sa fajniejsze miejsca niz sw. Jerzy mozna skoczyc nad rusalke albo do strzeszynka [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 00:14_________________________________________________ tak z innej beczki wartoby sie zastanowic nad forma spotow gdy bedzie cieplo... nie ma sie nad czym zastanawiac... św Jerzy, grill, piwko i kazdy taxi przyjezdza :gwizdanie: a kto mi zafunduje taxi ? akcyza za wodke :naughty:
Adas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja tez ide spac bo nie jestem juz dzis do zycia.. do jutra a co się dzieję Adaś chyba nic jaka deprecha Cie dzisiaj dopadla czy co? taka troche, wybacz
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 na Jerzego może być ...zabierać termosy z kawą i krzesło ze sobą
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja tez ide spac bo nie jestem juz dzis do zycia.. do jutra a co się dzieję Adaś chyba nic jaka deprecha Cie dzisiaj dopadla czy co? taka troche, wybacz wybaczam ale zaufaj mi ze forum poprawia nastroj [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 00:15_________________________________________________ na Jerzego może być ...zabierać termosy z kawą i krzesło ze sobą z kawa buahahahahaha :polew: :polew: szkoda zoladka na bezlakoholowe trunki :>
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a co jajco [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 00:17_________________________________________________j.w. :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Bartek Kuredu prosił żeby Was pożegnać ...więc żegnam w jego imieniu
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 mozna skoczyc nad rusalke albo do strzeszynka a ta rusałka to łądna chociaż bo na jerzego to średnia przyjemność skakać :polew:
Rekomendowane odpowiedzi