Młodzik Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 dobry dopiero wróciłem do domu, miałem taki zalatany dzień że szkoda gadać...
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 i co tam jak emocje po meczyku mały niedosyt
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ale mogło być gorzej no mogło ...ale mogło być też lepiej
Patrykbor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ja jakoś nie mogę dojść do siebie po wczorajszym pierwszym grillu
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ja jakoś nie mogę dojść do siebie po wczorajszym pierwszym grillu słyszałem że ładnie zabalowaliście
wentyl Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 na spociku byłeś zobaczyć w Zielonej nie gdzie mój sąsiad był ,ale chce go zaciągnąć na Poznan
Patrykbor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ja jakoś nie mogę dojść do siebie po wczorajszym pierwszym grillu słyszałem że ładnie zabalowaliście
Patrykbor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 kamera on-line byla na forum z mojego ogródka
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 na spociku byłeś zobaczyć w Zielonej nie gdzie mój sąsiad był ,ale chce go zaciągnąć na Poznan niech wpada jak tylko ma ochotę ....
Młodzik Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 kamera on-line byla na forum z mojego ogródka to nie wiedziałeś o tym?
wentyl Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 na spociku byłeś zobaczyć w Zielonej nie gdzie mój sąsiad był ,ale chce go zaciągnąć na Poznan niech wpada jak tylko ma ochotę .... spoko spoko kiepsko go zdoić ale troche i sie uda :good:
Patrykbor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 kamera on-line byla na forum z mojego ogródka to nie wiedziałeś o tym?
Młodzik Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 kamera on-line byla na forum z mojego ogródka to nie wiedziałeś o tym? :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi