Adas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ej gostki coś nie pasi :gwizdanie: :gwizdanie: a Ty co? cwaniaczysz? kogo ty chcesz wystraszyc juz nie udawaj ze sie Go nie boisz :naughty: stracha i kasy w życiu nie miałem a tym bardziej tego gostka :kox: bo nie widziales Jego wsieklego spojrzenia ogladaliscie "the new guy" ? :polew: :polew: ogladalem caly film :naughty:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 19:47_________________________________________________ nikus ale sie zielony zrobiles ciekawe czemu :gwizdanie: a to po Bukowinie :gwizdanie: adaś przeterminowany alchochol sprzedawałeś i nikuś sie struł okropnie :decayed: to nie alkohol :gwizdanie: :gwizdanie: tez caly ogladalem swojego czasu rzadzil :polew:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 a so ? ale cytat zrobiłem - koń by sie uśmiał :nabijasie:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 dobry wieczor joł joł joł let it go ! :yeah:
wentyl Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 dobry wieczor :siema:Marcin[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 19:53_________________________________________________ dobry wieczor :hi: :hi: :> dobry wieczor czesc Prezes dobry wieczor :siema:Marcin prosze jaklie zgranie :gwizdanie: :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam wszystkich :hi: Witam wszystkich siema teraz my
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam wszystkich co tam słychać piękny kawalerze
wentyl Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 lece, bede pozniej uważaj na druty :polew:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 lece, bede pozniej Adaś kup se browara dużo żeby nie brakło o 21:00 :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam wszystkich co tam słychać piękny kawalerze jaki on piękny :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 19:57_________________________________________________ja spadam do juterka cwaniaczki :kox:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam wszystkich co tam słychać piękny kawalerze jaki on piękny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: w sumie to nie wiem
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam wszystkich co tam słychać piękny kawalerze jaki on piękny :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 19:57_________________________________________________ja spadam do juterka cwaniaczki :kox: juz? to narka
Rekomendowane odpowiedzi