malutka:) Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hello krejzole!!! czesc Mala :> Sie masz Wielki
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hello krejzole!!! czesc Mala :> Sie masz Wielki prawie metr dziewiecdziesiat wiec moze byc
malutka:) Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hello krejzole!!! czesc Mala :> Sie masz Wielki prawie metr dziewiecdziesiat wiec moze byc No to jak bym chciała Ci sprzedać strzała to musiałabym podskoczyć lub wejść na drabine!! :polew:
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hello krejzole!!! czesc liliput :>
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hello krejzole!!! czesc Mala :> Sie masz Wielki prawie metr dziewiecdziesiat wiec moze byc No to jak bym chciała Ci sprzedać strzała to musiałabym podskoczyć lub wejść na drabine!! :polew: to faktycznie Malutka jestes [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 20:34_________________________________________________ ile S4 w B5 ma KM i Nm ? 2.7 BiTurbo 265KM a niuta nie wiem
malutka:) Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hello krejzole!!! czesc liliput :> Liliput powiadasz??!!
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hello krejzole!!! czesc liliput :> Liliput powiadasz??!! liliputka predzej :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hello krejzole!!! czesc liliput :> Liliput powiadasz??!! liliputka predzej :gwizdanie: Punkt dla Ciebie
Musashi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hello krejzole!!! czesc Mala :> Sie masz Wielki prawie metr dziewiecdziesiat wiec moze byc No to jak bym chciała Ci sprzedać strzała to musiałabym podskoczyć lub wejść na drabine!! :polew: zawsze mozna przylozyc i skutecznie nizej
Adas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hello krejzole!!! czesc Mala :> Sie masz Wielki prawie metr dziewiecdziesiat wiec moze byc No to jak bym chciała Ci sprzedać strzała to musiałabym podskoczyć lub wejść na drabine!! :polew: to faktycznie Malutka jestes [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 20:34_________________________________________________ ile S4 w B5 ma KM i Nm ? 2.7 BiTurbo 265KM a niuta nie wiem bo mialem troche problemy z jedna taka ale zrypalem bo wpadlem w koleiny na jedynce i mnie zaczelo znosic
malutka:) Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hello krejzole!!! czesc Mala :> Sie masz Wielki prawie metr dziewiecdziesiat wiec moze byc No to jak bym chciała Ci sprzedać strzała to musiałabym podskoczyć lub wejść na drabine!! :polew: zawsze mozna przylozyc i skutecznie nizej Chwała Tobie za te słowa!!! :>
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hello krejzole!!! czesc Mala :> Sie masz Wielki prawie metr dziewiecdziesiat wiec moze byc No to jak bym chciała Ci sprzedać strzała to musiałabym podskoczyć lub wejść na drabine!! :polew: zawsze mozna przylozyc i skutecznie nizej Ty Ty nie podpowiadaj :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 joł , kurfa chciałem se bardziej glebę w b5 zrobić , ale nakrętki takie zajebiczone , że klucz się w kilku miejscach pogiął , chyba z hardoxu muszę go wypalić
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 joł , kurfa chciałem se bardziej glebę w b5 zrobić , ale nakrętki takie zajebiczone , że klucz się w kilku miejscach pogiął , chyba z hardoxu muszę go wypalić ja dzisiaj tez nie ruszylem nakretek na gwincie... jutro zawoze Niunie do kumpla
malutka:) Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hello krejzole!!! czesc Mala :> Sie masz Wielki prawie metr dziewiecdziesiat wiec moze byc No to jak bym chciała Ci sprzedać strzała to musiałabym podskoczyć lub wejść na drabine!! :polew: zawsze mozna przylozyc i skutecznie nizej Ty Ty nie podpowiadaj :gwizdanie: Najbardziej boli z kolanka co nie??
Rekomendowane odpowiedzi