nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 a Pawel co tylko podgladasz? :gwizdanie: jak tam mleczko? pije sie?
Iverson Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ...no widzę a to dobrze , nie przeszkadzam
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ...no widzę a to dobrze , nie przeszkadzam ales skromny nie przeszkadzasz
malutka:) Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 co się tu dzieje się jak widac... ogolna zawierucha :gwizdanie: :gwizdanie: Zawierucha to sie moja kuleżanka nazywa :polew: Twoja koleżanka powinna znienić sobie końcówkę Gorzej jakby wycieła pierwsze litery :nabijasie: :nabijasie:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 co się tu dzieje się jak widac... ogolna zawierucha :gwizdanie: :gwizdanie: Zawierucha to sie moja kuleżanka nazywa :polew: też ją znam chyba
Iverson Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ales skromny nie przeszkadzasz dzięki fajnie ,że mogę czasem sobie coś napisać , fajne z was dziewczyny i chłopaki
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 co się tu dzieje się jak widac... ogolna zawierucha :gwizdanie: :gwizdanie: Zawierucha to sie moja kuleżanka nazywa :polew: też ją znam chyba no prosze jak od razu wszyscy temat podchwycili :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ales skromny nie przeszkadzasz dzięki fajnie ,że mogę czasem sobie coś napisać , fajne z was dziewczyny i chłopaki Zawsze możesz zapewne :>
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ales skromny nie przeszkadzasz dzięki fajnie ,że mogę czasem sobie coś napisać , fajne z was dziewczyny i chłopaki do uslug szefie
malutka:) Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 co się tu dzieje się jak widac... ogolna zawierucha :gwizdanie: :gwizdanie: Zawierucha to sie moja kuleżanka nazywa :polew: też ją znam chyba no prosze jak od razu wszyscy temat podchwycili :gwizdanie: A na czym sie świat obraca jak nie na d*pie?? :nabijasie:
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 a Pawel co tylko podgladasz? :gwizdanie: jak tam mleczko? pije sie? ide nalac sobie zaraz nastepny tylko cos skrece a tak pozatym to prowadze rozmowe z szefem na gg
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 BTW Ive tez ma fajne kolezanki czasem wrzuci jakies zdjecie na forum... :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 co się tu dzieje się jak widac... ogolna zawierucha :gwizdanie: :gwizdanie: Zawierucha to sie moja kuleżanka nazywa :polew: też ją znam chyba no prosze jak od razu wszyscy temat podchwycili :gwizdanie: A na czym sie świat obraca jak nie na pupie?? :nabijasie: mnie uczyli ze swiat sie kreci wokol osi i slonca :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 21:10_________________________________________________ a Pawel co tylko podgladasz? :gwizdanie: jak tam mleczko? pije sie? ide nalac sobie zaraz nastepny tylko cos skrece a tak pozatym to prowadze rozmowe z szefem na gg a se skrec tez bym se skrecil... :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 21:10_________________________________________________ co tam dziewczynki czesc Zlotko :gwizdanie: wporzo
malutka:) Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 co się tu dzieje się jak widac... ogolna zawierucha :gwizdanie: :gwizdanie: Zawierucha to sie moja kuleżanka nazywa :polew: też ją znam chyba no prosze jak od razu wszyscy temat podchwycili :gwizdanie: A na czym sie świat obraca jak nie na pupie?? :nabijasie: mnie uczyli ze swiat sie kreci wokol osi i slonca :gwizdanie: Powiedział co wiedział :polew:
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 co się tu dzieje się jak widac... ogolna zawierucha :gwizdanie: :gwizdanie: Zawierucha to sie moja kuleżanka nazywa :polew: też ją znam chyba no prosze jak od razu wszyscy temat podchwycili :gwizdanie: A na czym sie świat obraca jak nie na pupie?? :nabijasie: mnie uczyli ze swiat sie kreci wokol osi i slonca :gwizdanie: Powiedział co wiedział :polew: hmm za Twoich czasow moze jeszcze tego nie wiedzieli :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 co się tu dzieje się jak widac... ogolna zawierucha :gwizdanie: :gwizdanie: Zawierucha to sie moja kuleżanka nazywa :polew: też ją znam chyba no prosze jak od razu wszyscy temat podchwycili :gwizdanie: A na czym sie świat obraca jak nie na pupie?? :nabijasie: mnie uczyli ze swiat sie kreci wokol osi i slonca :gwizdanie: Powiedział co wiedział :polew: hmm za Twoich czasow moze jeszcze tego nie wiedzieli :gwizdanie: Za moich czasów?? Niby jakich?????
Iverson Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Panowie i Panie proszę o redukcję zbędnych postów podczas cytowania , dziękuję za uwagę
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Panowie i Panie proszę o redukcję zbędnych postów podczas cytowania , dziękuję za uwagę nie baw sie w zielonego :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 21:16_________________________________________________ Za moich czasów?? Niby jakich????? Tych kiedy was uczyli ze swiat sie kreci wkolo dooopy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi