Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzień dobry oglądacze .... albo podglądacze może :gwizdanie:

siemasz pepin :decayed:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemasz M

hej :naughty:

Opublikowano

ide spać -narta panie ktokolwiek tu zajrzy

3-majta sie do tumoroł :decayed::naughty::lazy:

Opublikowano

ja też spadam :hi:

Opublikowano

kurde, dobranocka sie skonczyla i spac? :decayed:

Opublikowano

Siemasz M

jakoś mi się w oczach pier... bo widziałem twojego posta a później nie i usunąłem swój a tu patrz :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Siemasz M

jakoś mi się w oczach pier... bo widziałem twojego posta a później nie i usunąłem swój a tu patrz :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :decayed: :decayed: :decayed:

ej mi też - odpisałem później a forum mi pokazał że musashi napisał nowego posta :wtf:

Opublikowano

ja też spadam :hi:

narta :wink4:

Opublikowano

Siemasz M

:mysli::decayed:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 23:14_________________________________________________

Siemasz M

ej mi też - odpisałem później a forum mi pokazał że musashi napisał nowego posta :wtf:

:gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

może masz za szybkie ręce :naughty:

Opublikowano

wałek jakiś czy co ? :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 23:16_________________________________________________ide aasiu

miłego popołudnia chopaki :decayed:

Opublikowano

wałek jakiś czy co ? :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 23:16_________________________________________________ide aasiu

miłego popołudnia chopaki :decayed:

:naughty::hi:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 23:17_________________________________________________Sprawdza naszą wytrzymałość psychiczna :naughty:

Opublikowano

co tam chłopaki :naughty:

Opublikowano

Ceść Bartek :decayed:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 23:23_________________________________________________I dobranoc :tongue4: ja spadam do jutra

Opublikowano

Ceść Bartek :decayed:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 23:23_________________________________________________I dobranoc :tongue4: ja spadam do jutra

ceść Patryk, dobrej nocki

Opublikowano

i jestem znow :naughty:

Opublikowano

ide sobie kanapke zrobić bo zgłodniałem

Opublikowano

ide sobie kanapke zrobić bo zgłodniałem

podziel sie kanapka :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 23:37_________________________________________________kurcze ale mi ta karta graficzna halasu robi, zaraz ją wypieprze :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 23:39_________________________________________________siema VoMiT, co tam ? :naughty:

Opublikowano

nie dzielę się żoną autem i.....kanapkami :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

nie dzielę się żoną autem i.....kanapkami :gwizdanie: :naughty:

to sie teraz obraze :gwizdanie: :decayed: