kuredu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 nie meczyk tylko przedswiateczny spocik byl :gwizdanie: brzydale nic nie powiedzą wystarczyło się cofnąć stronę do tyłu lub dwie i jest napisane wielką czcionką jedziesz jutro ze mną
Pepin Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 nie meczyk tylko przedswiateczny spocik byl :gwizdanie: brzydale nic nie powiedzą wystarczyło się cofnąć stronę do tyłu lub dwie i jest napisane wielką czcionką jedziesz jutro ze mną zadzwonię jutro ... bo czekam jeszcze na ewentualne zmiany planów ... może pojadę wcześniej
kuredu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 nawet niema z kim pogadać a ja moge być :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 siemasz Bartek kuredu spitolił co tam słychać Patryk
Patrykbor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A jakoś leci Przyczepka zarejestrowana A najważniejsze znalazłam robotę
fantastic Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A jakoś leci Przyczepka zarejestrowana A najważniejsze znalazłam robotę gratuluje - ja we wtorek też zarejestrowałem swoją B6 teraz tylko czekam aż lakiernik skończy malowanie i wio [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 23:20_________________________________________________cześ Madas co tam spocie było ciekawego [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 23:21_________________________________________________nie mogłem dobić dzisiaj -siła wyższa
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 cześć i czołem dzięki za miły wieczór panowie .... Musashi dzięki za towarzystwo na myjce ...ale przyznasz że warto było popatrzeć jak pani myje autko
kuredu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Maciek pochwal się furka ciekawe czy da rade już na spota po świętach przyjechać
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A jakoś leci Przyczepka zarejestrowana A najważniejsze znalazłam robotę to bardzo się cieszę skoro Ty się cieszysz :good:
fantastic Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 cześć i czołem dzięki za miły wieczór panowie .... Musashi dzięki za towarzystwo na myjce ...ale przyznasz że warto było popatrzeć jak pani myje autko na bezprzewodowej byłyście
kuredu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 cześć i czołem dzięki za miły wieczór panowie .... Musashi dzięki za towarzystwo na myjce ...ale przyznasz że warto było popatrzeć jak pani myje autko Paula się obraziła że kobitek nie wymieniłes :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Maciek pochwal się furka ciekawe czy da rade już na spota po świętach przyjechać jeszcze nie da..... ciężka sprawa, mówie wam ile problemów. następną B7 kupuje w całości
Patrykbor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 cześć i czołem dzięki za miły wieczór panowie .... Musashi dzięki za towarzystwo na myjce ...ale przyznasz że warto było popatrzeć jak pani myje autko tylko jedna u nas na święta w grudniu 5 mikołajek myje fury i opłaca się czekać [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 23:28_________________________________________________ Maciek pochwal się furka ciekawe czy da rade już na spota po świętach przyjechać powie że sie wstydzi [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 23:28_________________________________________________ cześć i czołem dzięki za miły wieczór panowie .... Musashi dzięki za towarzystwo na myjce ...ale przyznasz że warto było popatrzeć jak pani myje autko na bezprzewodowej byłyście na dotykowej
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 cześć i czołem dzięki za miły wieczór panowie .... Musashi dzięki za towarzystwo na myjce ...ale przyznasz że warto było popatrzeć jak pani myje autko Paula się obraziła że kobitek nie wymieniłes :gwizdanie: łej przepraszam najmocnie ..tak z przyzwyczajenia .... ma u mnie podwójną kawkę ala Madasówkę
fantastic Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Patryk nie wiem czy wiesz ale Madas to jak Chuck Noris na bezprzewodową jeździ
Rekomendowane odpowiedzi