Pawel_Poznan Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam, Jestem tu calkiem nowy. Mam A4 Avant z 2004 roku i dzisiaj doloczylem do klubu. Pozdrawiam Wszystkich Wielkopolakow i Zycze Wesolych Swiat. Moze bedzie okazja, zeby dolaczyc na spot na 19. Pozdrawiam Bartas witamy serdecznie ...dzięki za życzennia ... Tobie również życzymy naj ...... koniecznie zawitaj na spota 19.04 ....jest mega fajna atmosfera :good: ta same cfaniaki :polew: Witam i zapraszamy :>
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 a Ty o której z rodzinką wlatasz ok 16-17 z tego co wiem
Pawel_Poznan Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 a Ty o której z rodzinką wlatasz ok 16-17 z tego co wiem no jakos tak bedzie
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 a Ty o której z rodzinką wlatasz ok 16-17 z tego co wiem no jakos tak bedzie to ok ...może jeszcze jednego kunusa będziemy mieli w gościach :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 a Ty o której z rodzinką wlatasz ok 16-17 z tego co wiem no jakos tak bedzie to ok ...może jeszcze jednego kunusa będziemy mieli w gościach :gwizdanie: Pewnie M :gwizdanie:
poziek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 to ok ...może jeszcze jednego kunusa będziemy mieli w gościach :gwizdanie: nie kunusa tylko KONUSA Poziek Trade Mark :naughty: :naughty:
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 to ok ...może jeszcze jednego kunusa będziemy mieli w gościach :gwizdanie: nie kunusa tylko KONUSA Poziek Trade Mark :naughty: :naughty: może być Konus ... ale tak czy siak się spóźni jak każdy zielony :gwizdanie:
poziek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 może być Konus ... ale tak czy siak się spóźni jak każdy zielony :gwizdanie: zieloni dużo pracują na forum...potem czasu brakuje na numerek...więc nasz poznański mudzahedin się spóźni :gwizdanie: :polew:
Ataga Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 W poniedziałek rano zajaczek zalany. Kury z nim tańcują, jajka mu malują. Kogut wciąga kreskę, podkręca imprezkę. Cała sala się buja, DJ gra ALLELUJA! Może wyjdę na bezbożnika, ale wierszyk mi się spodobał W tym właśnie duchu życzę Wam Wesołych Świąt Wielkanocnych
slaweq Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Co tam chłopaki U mnie wiara już chyba świętuje, cisza w wątku to ide do Was
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Co tam chłopaki U mnie wiara już chyba świętuje, cisza w wątku to ide do Was hej Sławcio u nas jakoś się kula .... właśnie goście wyjechali spotowi .... musieli na podłodze siedzieć bo krzeseł brakło
slaweq Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 hej Sławcio u nas jakoś się kula .... właśnie goście wyjechali spotowi .... musieli na podłodze siedzieć bo krzeseł brakło hej hej :hi: Kurde to ile tych gości miałeś, że krzeseł brakło
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 w sumie to 9 osób było ale krzeseł nie mam w ogóle w pokoju
slaweq Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 A co ich tak wcześnie wygoniłeś? :gwizdanie: Jaku mnie są spotkania Klubowe to ludzie wychodzą po północy na miekkich nogach :polew:
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 A co ich tak wcześnie wygoniłeś? :gwizdanie: Jaku mnie są spotkania Klubowe to ludzie wychodzą po północy na miekkich nogach :polew: no ale siedzieli od 17 a rano my jedziemy na pomorze na święta ...więc trzeba wstać i heja w drogę
Pawel_Poznan Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 co sie kreci :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 21:27_________________________________________________czesc slawek
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 co sie kreci :gwizdanie: Ty już wiesz co
Rekomendowane odpowiedzi