Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a może być nawet dwójka Dwójke możesz mieć w dzienniczku ewentualnie :polew: :polew: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ja akurat uczę sie dobrze i nie mam dwój :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ja akurat uczę sie dobrze i nie mam dwój :tongue4: Na kogo ten jęzor??!! d*pa jesteś nie uczeń!! Uczeń bez dwójki to jak żołnierz bez karabinu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 OOOJJJJ mam jakieś tam jedynki bo to nie idzie ujechać z niektorymi nauczycielami np: dziś pałka z infy wpadła bo nie zrobiłem zadanka o jakiś algorytmach :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 OOOJJJJ mam jakieś tam jedynki bo to nie idzie ujechać z niektorymi nauczycielami np: dziś pałka z infy wpadła bo nie zrobiłem zadanka o jakiś algorytmach :wallbash: a wiesz co sie robi z takimi nauczycielami??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 nie wiem ale chętnie posłucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 OOOJJJJ mam jakieś tam jedynki bo to nie idzie ujechać z niektorymi nauczycielami np: dziś pałka z infy wpadła bo nie zrobiłem zadanka o jakiś algorytmach :wallbash: a wiesz co sie robi z takimi nauczycielami??? wyciągasz telefon, wysyłasz kumpla do belfra i mówisz mu co ma robić , nagrywasz filmik i wrzucasz na youtube [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 18:37_________________________________________________dośc popularne ostatnio chociaż nie polecam - czasem może się obrócić przeciwko tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 no dobra tylko nie wiem co to ma wspólnego z całą sprawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 nie wiem ale chętnie posłucham Powiedz co o nich myślisz-niekoniecznie prosto w oczy :gwizdanie: O mojej pani od niemca powiedziałam że jest alkoholiczka(zresztą chleje do dziś) za co nie podeszłam do matury z niemca bo była przewodniczącą komisji. Zaś pani od geografii powiedziałam że jest RUMUNA -słyszała na własne uszy.Za to miałam poprawke przed maturą. NIE PRAKTYKOWAĆ-ODRADZAM :polew:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 18:40_________________________________________________ale warto było :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dobra ja wam powiem tak że w mojej szkole nie można używać fonów (mi akurat to wisi bo i tak to robie).Raz nagrywaliśmy filmiki na lekcji a poznei na youtube daliśmy jak z kumpla jaja robiliśmy.... Dyrka sapała itp.... Szkodz że je usunęliśmy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Haj ponownie, Madas a tak trochę tu trochę tam jeździłem, szukałem śrubek ale 8 szt. 10 zyla więc nie kupiłem, fakturę musiałem wystawić do UK, ale na szczęście jutro trasa do Kalisza generalnie mam już dosyć Poznania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam pana [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 18:49_________________________________________________Kto oglądał kiedyś UWAGA PIRAT jak koleś czarną A4 b5 wieś tuning dostał 29pkt?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A co do spota to Auchant mi nie odpowiada, garby są masakryczne !!! i dziurawa okolica, mi Nowe Miasto najbardziej odpowiada ew. Św. Jerzego. M1 też może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 M1 jak najbardziej !!!!!!!! Cropp jest blisko i KFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Widziałem tego świrka na szczęście uprawnienia stracił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja lubię takich gości A wczoraj wieczorkiem oglądałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nie, nie miałem za bardzo czasu po za tym dzieci okupują TV i jakieś Hanny Montany oglądają ciągle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 To współczuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Mi to sie najbardziej podobał ten co to prawko w wydziale komunikacji miał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 nom tą terenówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi