Pepin Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja mam konwencjonalne czujniki więc Pepin moje nie podejdą mój też jest/był konwencjonalny .. teraz jest wireless .. mój VAG tak twierdzi znaczy brak połaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ale sie robi pogoda :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ale sie robi pogoda :gwizdanie: taka mroczna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 co tam cukiereczki spoko loko luz i spontan jak luz to pieknie ..... na spocik zawitasz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 co tam cukiereczki spoko loko luz i spontan jak luz to pieknie ..... na spocik zawitasz ?? jak będziesz grzeczny... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataga Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 co tam cukiereczki spoko loko luz i spontan jak luz to pieknie ..... na spocik zawitasz ?? jak będziesz grzeczny... :gwizdanie: a jak nie to :bicz3: lub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 a jak nie to :bicz3: lub a jaka różnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataga Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 a jak nie to :bicz3: lub a jaka różnica? no nie wiem, czy tak na formu publicznie można ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ktoś kiedyś chciał zobaczyć co Balcerowicz nam wciskał na wykładzie jak coś to: http://www.ue.poznan.pl/pag/i/939.php [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 19:54_________________________________________________ a jak nie to :bicz3: lub a jaka różnica? no nie wiem, czy tak na formu publicznie można ... tutaj wszystkie chwyty dozwolone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataga Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ktoś kiedyś chciał zobaczyć co Balcerowicz nam wciskał na wykładzie jak coś to: http://www.ue.poznan.pl/pag/i/939.php [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 19:54_________________________________________________ a jak nie to :bicz3: lub a jaka różnica? no nie wiem, czy tak na formu publicznie można ... tutaj wszystkie chwyty dozwolone Ale niepełnoletni tu się kręcą, więc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ktoś kiedyś chciał zobaczyć co Balcerowicz nam wciskał na wykładzie jak coś to: http://www.ue.poznan.pl/pag/i/939.php [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 19:54_________________________________________________ a jak nie to :bicz3: lub a jaka różnica? no nie wiem, czy tak na formu publicznie można ... tutaj wszystkie chwyty dozwolone Ale niepełnoletni tu się kręcą, więc ... oj, wykręcasz się... może być na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 co tam cukiereczki spoko loko luz i spontan jak luz to pieknie ..... na spocik zawitasz ?? jak będziesz grzeczny... :gwizdanie: ja i grzeczny żarty widzę że się Wojtusia trzymają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ATAGA co ty taka wrażliwa Mam już prawie 18 lat wiec nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataga Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ktoś kiedyś chciał zobaczyć co Balcerowicz nam wciskał na wykładzie jak coś to: http://www.ue.poznan.pl/pag/i/939.php [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 19:54_________________________________________________ a jak nie to :bicz3: lub a jaka różnica? no nie wiem, czy tak na formu publicznie można ... tutaj wszystkie chwyty dozwolone Ale niepełnoletni tu się kręcą, więc ... oj, wykręcasz się... może być na PW No nie wiem Pepin jeszcze mnie na wycieraczkę wystawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja i grzeczny żarty widzę że się Wojtusia trzymają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataga Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ATAGA co ty taka wrażliwa Mam już prawie 18 lat wiec nie widzę problemu no tak zapomniałam, że jesteś z Chodzieży ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ATAGA co ty taka wrażliwa Mam już prawie 18 lat wiec nie widzę problemu prawie robi dużą różnicę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ktoś kiedyś chciał zobaczyć co Balcerowicz nam wciskał na wykładzie jak coś to: http://www.ue.poznan.pl/pag/i/939.php [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 19:54_________________________________________________ a jak nie to :bicz3: lub a jaka różnica? no nie wiem, czy tak na formu publicznie można ... tutaj wszystkie chwyty dozwolone Ale niepełnoletni tu się kręcą, więc ... oj, wykręcasz się... może być na PW No nie wiem Pepin jeszcze mnie na wycieraczkę wystawi jak kocha to zrozumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam :hi: Ale u Was dawno nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam rzeszowianina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi