tetis Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 zerknijcie na temat spotkań poza spotowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Chyba znowu maja mini spocika bo jakoś spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataga Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Chyba znowu maja mini spocika bo jakoś spokojnie pada u nas, więc tylko pozostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 A u mnie taka pogoda pikna nie dawno do domu przylazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 A u mnie taka pogoda pikna nie dawno do domu przylazłem i co się chwali .. u nas jutro będize piknie w Was dysc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataga Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ide spać, bo tu cicho, a w TV smęcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 teraz może padać do następnego piątku a weekend ma być upał bo fajny zlocik będzie [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 21:52_________________________________________________ ide spać, bo tu cicho, a w TV smęcą szkoda nocy na spanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 co jest ? [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 21:56_________________________________________________haha za co robi kropkiem sie zaopiekowales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 siemasz Adaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 siemasz Adaś siemam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 :mysli: widzę humor się wyostrzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 i bez piwa, to tez tak jakos dziwnie Mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 może ci będzie jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 może ci będzie jeszcze lepiej taaa lepiej :slina: :slina: :slina: ja nie moge pic narazie bo na antybiotykach jade a tak bym sie schlal :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 witam poeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 witam poeci co jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 witam poeci siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 witam poeci siema no siema :polew:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 22:20_________________________________________________i co Mnie mlody podgladasz na nk, dawno nie widziales tego pijaka co ? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ty Adaś zmień lekarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ty Adaś zmień lekarza ten jest spoko i nie dotyka mojego stefana :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi