Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: Adas :notworthy:

:mysli::przebiegly:

klawiatura ci sie popsuła :naughty:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakis nie "swoj" dzisiaj jestes... cos sie stalo ze tylko emotki trzaskasz? :mysli:

:no:........ :good:

Weronika Cie zakneblowala? :naughty::polew: :polew:

Opublikowano

Kuredu potwierdzam Conti na deszcz są debeściaki i Potenza się chowa.

Fantastic to szukaj 174 i do Rogala na chipsa do 200 PS i nie jedna Audika zostanie w tyle :)

Opublikowano

jakis nie "swoj" dzisiaj jestes... cos sie stalo ze tylko emotki trzaskasz? :mysli:

:no:........ :good:

Weronika Cie zakneblowala? :naughty::polew: :polew:

:polew: :polew: :polew::no::evil:

Opublikowano

dobra panowie ja spadam do jutra :naughty:

Opublikowano

zmykam spac dziewczyny :decayed: 3majta sie ramy i gaci mamy :wink4:

do jutra :hi:

Opublikowano

Kuredu potwierdzam Conti na deszcz są debeściaki i Potenza się chowa.

Fantastic to szukaj 174 i do Rogala na chipsa do 200 PS i nie jedna Audika zostanie w tyle :)

Conti będą w ten sezon też u mnie więc też sprawdzę

Vario ale to auto szefa , jemu te 174 wystarczą

Opublikowano

no dzisiaj dzień był znowu intensywny .... do tego w drodze powrotnej z pod Gorzowa złapał nas ogromy deszcz .... a droga wyglądała niczym jeziorko, tylko plaży brak i fajnych laseczek ....w sumie może laseczki były ale ciemno jak dupce i nie widziałem ...zasłaniał mi zagłówek Kuredowy, kolor jasny...... do tego strasznie raziły stopy Mercedesa klasy A i koleszka kierowca naszego pojazdu strasznie był zły .... dodam jeszcze fakt że kupiłem CB i raz tylko użyłem ...teraz posiada je mr M i mam nadzieję że się przyda ..... ale proszę o zwrot tak poza tym :gwizdanie: ...... teraz powoli to będę się kładł spać bo oczka mnie swędzą ....myślę że to albo ze zmęczenia albo z powodu alergii :myśli:..... muszę to przemyśleć w spokoju ..... przed snem sobie pomarzę o czym bądź też o kimś :rolleyes:aaaaaaa fajne z Was chłopaki i dziewczyny :good:

Opublikowano

Madas masz jakieś problemy ? bo zaczynasz gadać ew. pisać podobnie do mnie - jak by nie było to współczuję. U mnie tj. w mojej rodzinie masakry ciąg dalszy ale mamy nadzieję na przetrwanie "kryzysu".

Opublikowano

dacie radę ....

co z jutrzejszym dniem ...idziemy z Trzeniem na te kręgle ?? kto ma z nim kontakt ??

Opublikowano

nie dołujta się :decayed: jutro będzie lepszy dzień :wink4: ja zmykam, pozdro :good:

Opublikowano

narka Wojtek :cool1:

Opublikowano

co z jutrzejszym dniem ...idziemy z Trzeniem na te kręgle ?? kto ma z nim kontakt ??

a może bilard? :) może bym wpadł w końcu :gwizdanie:

Opublikowano

tzn bilard też naturalnie ... zawsze gramy w to i w to .... wpadnij ...tylko jutro niech ktoś to ogarnie co i jak ...napisze dużymi litermami pogrubionym tekstem !!!

Opublikowano

tzn bilard też naturalnie ... zawsze gramy w to i w to .... wpadnij ...tylko jutro niech ktoś to ogarnie co i jak ...napisze dużymi litermami pogrubionym tekstem !!!

ale w takim razie tylko Plaza, tak?

Opublikowano

Pisałem wczoraj do Trzenia ale bez odzewu :mysli: moze będę dostępny ale to zależy co będzie w szpitalu. Jak by co Madas jak będziesz coś wiedział wcześniej to daj znać bo w szpitalu nie mam dostępu do forum.

Opublikowano

też już spać ide bo oczęta przekrwione są - narta chopaki

Opublikowano

dobra, to czekam na jakieś ustalenia dokładniejsze :cool1: do dzisiaj :wink4: