nike21 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Adas jakis nie "swoj" dzisiaj jestes... cos sie stalo ze tylko emotki trzaskasz? ........ Weronika Cie zakneblowala? :polew:
variocustoms Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Kuredu potwierdzam Conti na deszcz są debeściaki i Potenza się chowa. Fantastic to szukaj 174 i do Rogala na chipsa do 200 PS i nie jedna Audika zostanie w tyle
Madas Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Adas jakis nie "swoj" dzisiaj jestes... cos sie stalo ze tylko emotki trzaskasz? ........ Weronika Cie zakneblowala? :polew: :polew:
Patrykbor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 dobra panowie ja spadam do jutra
nike21 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 zmykam spac dziewczyny 3majta sie ramy i gaci mamy do jutra
fantastic Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Kuredu potwierdzam Conti na deszcz są debeściaki i Potenza się chowa. Fantastic to szukaj 174 i do Rogala na chipsa do 200 PS i nie jedna Audika zostanie w tyle Conti będą w ten sezon też u mnie więc też sprawdzę Vario ale to auto szefa , jemu te 174 wystarczą
variocustoms Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 http://mixer.pl/galerie/347132/0/0/
Piechol Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 http://mixer.pl/galerie/347132/0/0/
Madas Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 no dzisiaj dzień był znowu intensywny .... do tego w drodze powrotnej z pod Gorzowa złapał nas ogromy deszcz .... a droga wyglądała niczym jeziorko, tylko plaży brak i fajnych laseczek ....w sumie może laseczki były ale ciemno jak dupce i nie widziałem ...zasłaniał mi zagłówek Kuredowy, kolor jasny...... do tego strasznie raziły stopy Mercedesa klasy A i koleszka kierowca naszego pojazdu strasznie był zły .... dodam jeszcze fakt że kupiłem CB i raz tylko użyłem ...teraz posiada je mr M i mam nadzieję że się przyda ..... ale proszę o zwrot tak poza tym :gwizdanie: ...... teraz powoli to będę się kładł spać bo oczka mnie swędzą ....myślę że to albo ze zmęczenia albo z powodu alergii :myśli:..... muszę to przemyśleć w spokoju ..... przed snem sobie pomarzę o czym bądź też o kimś aaaaaaa fajne z Was chłopaki i dziewczyny
variocustoms Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Madas masz jakieś problemy ? bo zaczynasz gadać ew. pisać podobnie do mnie - jak by nie było to współczuję. U mnie tj. w mojej rodzinie masakry ciąg dalszy ale mamy nadzieję na przetrwanie "kryzysu".
Madas Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 dacie radę .... co z jutrzejszym dniem ...idziemy z Trzeniem na te kręgle ?? kto ma z nim kontakt ??
Piechol Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 nie dołujta się jutro będzie lepszy dzień ja zmykam, pozdro
Piechol Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 co z jutrzejszym dniem ...idziemy z Trzeniem na te kręgle ?? kto ma z nim kontakt ?? a może bilard? może bym wpadł w końcu :gwizdanie:
Madas Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 co z jutrzejszym dniem ...idziemy z Trzeniem na te kręgle ?? kto ma z nim kontakt ?? a może bilard? może bym wpadł w końcu :gwizdanie: tzn bilard też naturalnie ... zawsze gramy w to i w to .... wpadnij ...tylko jutro niech ktoś to ogarnie co i jak ...napisze dużymi litermami pogrubionym tekstem !!!
Piechol Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 co z jutrzejszym dniem ...idziemy z Trzeniem na te kręgle ?? kto ma z nim kontakt ?? a może bilard? może bym wpadł w końcu :gwizdanie: tzn bilard też naturalnie ... zawsze gramy w to i w to .... wpadnij ...tylko jutro niech ktoś to ogarnie co i jak ...napisze dużymi litermami pogrubionym tekstem !!! ale w takim razie tylko Plaza, tak?
variocustoms Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Pisałem wczoraj do Trzenia ale bez odzewu moze będę dostępny ale to zależy co będzie w szpitalu. Jak by co Madas jak będziesz coś wiedział wcześniej to daj znać bo w szpitalu nie mam dostępu do forum.
fantastic Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 też już spać ide bo oczęta przekrwione są - narta chopaki
Piechol Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 dobra, to czekam na jakieś ustalenia dokładniejsze do dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi